Közélet

Cápaveszély volt Szegeden: Balogh Levente, az ásványvíz-király közel 300 egyetemi hallgatónak tartott inspiráló előadást kedden

Cápaveszély volt tegnap Szegeden! De nyugi, nem Meg, az őscápa látogatott el városunkba, hanem Balogh Levente, a Cápák Közöttből ismert ásványvíz-király, aki kedden tartott előadást a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói számára.

Balogh Levente nem ismeretlen a szegediek előtt, hiszen már korábban is járt városunkban. Korábban Dr. Pallagi Edinát látogatta meg Közép fasori laborítóriumában. 

SOK ELSZÁNT FIATAL VAN SZEGEDEN

Most azonban nem a Cápák Között műsor keretein belül jött Szegedre a Szentkirályi tulajdonosa, hanem azért, hogy inspirálja a GTK hallgatóit. Előadásában arról mesélt, hogy milyen a sikeres vállalkozó, hogy hogyan lehet egy brandet felépíteni és ő miként alkalmazkodik a piachoz ezzel megtartva a vezető szerepét.

“Fantasztikus és felemelő érzés volt, majd 300 diáknak inspirációt adni, miközben számomra is inspiráló volt látni a sok elszánt, és tenni akaró okos fiatalt. Örülök, ha adtam valami pluszt a jövőjükhöz” – írta közösségi oldalán ma reggel Balogh Levente.

VISSZATÉR A KÉPERNYŐRE

Balogh Levente a Cápák Között után most ismét visszatér a képernyőre. Az RTL azt írja, hogy a világ egyik legsikeresebb üzleti realityjét, az Apprentice-t hozzák el Magyarországra. Az álommeló című műsorban Balogh Levente, üzletember ezúttal nem befektetést, hanem munkatársat keres majd, az elnöki asszisztensét. Az üzletember szeretne találni egy olyan kollégát maga mellé, aki professzionálisan és teljeskörűen támogatja a mindennapjait, és ahogy ő fogalmazott: ha kell, helyettem is el tudja vezetni a hajót. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

Forrás: GTK FB, Balogh Levente FB, RTL

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb