Szegedi Arcok

Ismét eltűnt az a 14 éves fiatal lány Szegedről, akit a hónap elején is keresett a rendőrség (frissítve)

“Keressük a húgomat, semmit sem tudunk róla” – írtuk meg október harmadikán, miután az eltűnt lány testvére segítséget kért szerkesztőségünktől. A cikkünk után a rendőrség is kiadta a hivatalos közleményt, majd idő közben előkerült a fiatal lány – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A 14 éves Cintiának azonban ismét nyoma veszett, október 9-e óta nem találják.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 14 éves szegedi fiatal megtalálásában – adta ki a körözési felhívást a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn. Mint kiderült, a fiatal lány nem először tűnt el, már a hónap elején is keresték, azonban akkor előkerült.

A rendőrség hétfői felhívása szerint a 14 éves B. Szimonetta Cintia ismét eltűnt, 2022. október 9-én délután szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A fiatal lány:

  • 162 centiméter magas,
  • vékony testalkatú,
  • haja barna, hosszú, lefele világosodó,
  • szeme szintén barna.

Eltűnésekor fekete pólót és szintén fekete farmert viselt.

Aki a fiatal lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

FRISSÍTVE: OKTÓBER 27-ÉN MEGLETT A LÁNY

Épen és egészségesen megtalálták a rendőrök a szombaton eltűnt 14 éves szegedi lányt – tájékoztatta csütörtökön délután szerkesztőségünket a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya. Hálásan köszönjük a rengeteg megosztást és azt, hogy a Szeged365 virtuális családtagjai egy emberként igyekeztek a család segítségére!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb