Kikapcs

Tarolt az SZTE őszi Állásbörzéje, több százan fordultak meg a József Attila Tanulmányi és Információs Központban

Sikeresen zajlott az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ őszi Állásbörzéje, ahol több százan megfordultak – tájékoztat az egyetem a Facebook-oldalán. Mint kiemelték, a rendezvényen 64 kiállító, köztük helyi, regionális és országos cégek, kis- és középvállalkozások, illetve multinacionális vállalatok várták az érdeklődőket, akik információkat gyűjthettek a nyitott gyakornoki pozíciókról és állásajánlatokról.

Széll Márta, az egyetem stratégiai rektorhelyettese a megnyitón elmondta, a börze és a felkészítő napok legfőbb célja, hogy segítse a már végzett fiatalok álláskeresését, megalapozza a jövőjüket.

Az Állásbörzén amellett, hogy bemutatkozhattak a munkaerő-kereső cégek, még előadásokat is tartottak, illetve tartanak egész délután. Olyan professzorok látogattak el az SZTE Állásbörzéjére, mint Dr. Jagodics Balázs, adjunktus, aki a motiváció megtartásának titkaiba vezette be az érdeklődőket, de például Prónay Bence, a Proko Travel ügyvezetője is előadást tart épp ezekben a pillanatokban, majd később fény derül arra is, hogy hogyan teremthetjük meg a kényes egyensúlyt a tanulás/munka, illetve a magánélet között.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb