Mindenmás

A Tisza-parton, önkezével akart véget vetni életének egy férfi Szegeden (+18)

Csütörtökön egy szörnyű szegedi gyilkosságról számoltunk be, majd este még egy tragikus hír érkezett: holtan találtak egy férfit a Rókusi kiserdőben. A drámai hírsorozat sajnos nem ért véget, ugyanis olvasóink azt jelezték szerkesztőségünknek, hogy csütörtökön délelőtt 10 óra környékén egy férfi önkezével akart véget vetni az életének Szegeden.

Az olvasói beszámolók szerint csütörtökön délelőtt 10 óra körül egy férfi a Tisza-parton akart öngyilkos lenni, ezért megvágta magát egy eszközzel. Az eset után a járókelők hívták a rendőrséget és a mentősöket, akik gyorsan a helyszínre érkeztek. Az ügyben felkerestük az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztályát, mint válaszlevelükben írják:

“A helyszínre riasztott mentőegység egy idős férfit súlyos sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.”

Az eset kapcsán megkerestük a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Mint megtudtuk, az információ valós, kaptak bejelentést a lakosságtól. Kivonultak a helyszínre, majd átadták a férfit a mentősöknek.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

  • Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége 
    +36-1-116-123
  • Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
    +36-1-116-111
  • Csak vezetékes vonalról hívható:
    Délután középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
    +36-80-200 866
  • Akik interneten segítenek:
    www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb