Kikapcs

Hello magasság: már áll az óriáskerék a Dóm téren, csak az utolsó simítások vannak hátra

Hello magasság: már áll az óriáskerék a Dóm téren, már csak az utolsó simítások vannak hátra, mielőtt teljes pompájában felragyog a Szegedi Karácsonyi Hetek gyöngyszeme, a Szeged Eye – látható a Szegedi Karácsonyi Hetek Facebook oldalán szombat délután közzétett videóban.

Mint megírtuk, pénteken kezdődött a Szeged Eye felépítése a Dóm téren. A videón látható, hogy jól haladnak a munkálatok, még ugyan nem teljes az óriáskerék, de már tisztán körvonalazódik, hogyan is fog festeni az 50 méter magas, 30 zárt fülkével rendelkező 180 férőhelyes látványosság a belváros szívében.

A Dóm téren magasodó óriáskerékről Olvasónktól, Balázstól is szuper fotókat kaptunk, melyeken jól látható, hogy az utolsó elemeket helyezik éppen a szakemberek a helyére, s nem sok kell már ahhoz, hogy készen várja a Szeged panorámájában gyönyörködni vágyó látogatókat a Szeged Eye.

Videón pedig így fest az óriáskerék építésének utolsó fázisa:

A Dóm téri óriáskerék a Szegedi karácsonyi Hetek alatt végig a városunkban lesz és november második hetétől, egészen január 8-ig élvezhetjük vele a gyönyörű magaslati kilátást Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb