Kikapcs

Gyengénlátó hölgyeknek tartott stílusnapot az Agórában Tihanyi Judith, stylist

“Az a szeretetteljes felkérés érkezett felém a Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesületétől, hogy szakmai tanácsokkal lássam el a gyengénlátó hölgyeket, hogy nekik is lehetőségük legyen megélni a szépség és nőiesség varázsát” – írta szerkesztőségünknek Tihanyi Judith stylist, aki kapott az alkalmon, és stílusnapot tartott az Agórában.

Mint tovább kiemelte, megjelenésünk óriási hatással van a magánéletünkre, a karrierünkre, az önbizalmunkra és a kisugárzásunkra is. Sokféle módon kifejezhetjük önmagunkat, mégis az első és meghatározó képet ruháink színével és stílusával nyújtjuk környezetünk számára. Ruházatunk nem egyszerűen védi testünket az időjárás viszontagságaitól, hanem vizuális jelzést is közvetít hogylétünk felől. Ruháink erősítik az önmagunkról alkotott képet, és segítenek meghatározni önmagunkat. Növelhetik önbizalmunkat, de le is rombolhatják azt. Ebben szeretett volna segítséget nyújtani Tihanyi Judith, aki október 29-én stílusnapot tartott az Agórában „Személyre szabott imázsépítés, Stílus-, Frizura-, Színtanácsadás” címmel a Vakok és Gyengénlátók Csongrád-Csanád Megyei Egyesület tagjai részére.

NEM GYŐZIK FOGADNI A BÓKOKAT

“Megmutattam a résztvevőknek, hogyan szabadulhatnak meg régi énüktől, és hogyan változhatnak ragyogó személyiséggé. Kiválasztottam a hozzájuk legjobban illő színeket és formákat, megtanítottam viselni ruháikat, így önbizalmuk megnőtt, és nem győzik fogadni a bókokat. Szakértői tanácsokat adtam arra vonatkozólag is, hogy milyen frizura áll nekik a legjobban és milyen kiegészítők illenek hozzájuk. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, egy igazán kellemes napot tölthettünk el a stílus jegyében” – számolt be az eseményről a stylist.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb