Szegedi Arcok

Az egyik villamoson találták meg a szerdán eltűnt 7 éves kisfiút, a vezető vigyázott rá, amíg megérkeztek a rendőrök és a szülők

Razzia van a Rókusi Tescoban, kint vannak a rendőrök, eltűnt egy 7 éves kisfiú – írtuk meg szerdán délután, miután Dóra nevű olvasónk értesítette szerkesztőségünket. Mint kiderült, az eltűnt kisfiú szerencsére gyorsan meglett, az egyik villamoson találták meg.

Nagy erőkkel kereste a szülők mellett a rendőrség, és a Tesco biztonsági szolgálata is a tegnap délután eltűnt 7 éves kisfiút az üzletben. Az események gyorsan felpörögtek: az egyik olvasónk, Peti arról számolt be szerkesztőségünknek, hogy gyakorlatilag egyszerre érkezett meg délután három előtt nem sokkal a Tescoba a két helyszínre siető rendőrautóval együtt, amelyből 7-8 egyenruhás ugrott ki és rohant be rögtön az áruházba.

“A kisfiú édesanyja a kettes bejáratnál (a középsőnél) várta a rendőröket, reszketett az idegességtől, az apuka bent telefonált épp amikor bementünk. Mindenki Bencét kereste, a hangosbemondón keresztül folyamatosan szólítgatták a kisfiút, hogy ha ott van az áruházban, esetleg elbújt valahová, jöjjön elő. Olyan volt, mintha az egész hipermarket egy emberként kereste volna, a rendőrökön kívül az összes biztonsági őr, de még a kasszában éppen nem ülő alkalmazottak is részt vettek a felkutatásban. Az anyuka bennünket is megállított, hogy láttuk-e a kisfiút, de sajnos nem tudtunk benne segíteni” – írta az események után szerkesztőségünknek olvasónk.

A VILLAMOSON TALÁLTÁK MEG A KISFIÚT

A cikkünk Facebook posztja alatt egy másik olvasó azt írta, hogy végül egy villamoson találtak rá az eltűnt gyerekre. A komment szerint a kisfiút a villamosvezető vette észre és az egyenruhások, valamint a szülők megérkezéséig vigyázott a kisgyerekre. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya az esettel kapcsolatban azt nyilatkozta szerkesztőségünknek, hogy a rendőségnek az SZKT jelzett, hogy ott van egy gyermek, majd a Tescotól az egyenruhások vitték a helyszínre a szülőket. Szabó Szilvia hozzátette, hogy nagyon hálásak a Szegedi Közlekedési Társaságnak, hogy rögtön értesítették a rendőrséget.

A kommentek között az is olvasható, hogy a “kaland” során a kisfiúnak nem esett semmi baja, szerencsére teljesen jól van!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb