MindenmásVideo365

Videón az M5-ösön történt hajsza és lövöldözés – a rendőrök kamerája rögzítette az ámokfutást

Hétfő reggel rendőrök elől menekülő embercsempészek okoztak hatalmas felfordulást az M5-ös autópályán. A bűnözők egy kisteherautóval menekültek, miközben több lövést is leadtak az őket üldöző rendőrökre, valamint a körülöttük lévő közlekedőkre, majd végül Budapest határában megállásra kényszerültek. A hajszáról most a BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság tett közzé egy felvételt, melyen jól láthatók a kisteherautóból leadott lövések is.

Az autópályán történt hajsza után a gépkocsivezető és a mellette ülő férfi bemenekült egy közeli erdőbe, közben további lövéseket adtak le a rendőrök irányába. Az egyik rendőr figyelmeztető lövést követően viszonozta a tüzet. Hosszas hajsza után végül sikerült elfogni a támadókat és a kisteherautóban utazó migránsokat is előállították.

SZERETNÉM MÉG LÁTNI AZ ANYUKÁM

“Szeretném még látni az anyukám” – ez is átfutott a fiatal őrmester agyán, amikor az embercsempészek rájuk lőttek. Megszólalnak az üldözésben részt vevő rendőrök is. Bóna Eliza őrsmester azt nyilatkozta, hogy amikor kilőtt a férfi az ablakon, akkor nagyon meglepődött, mert erre nem számított. Egyből jelentette, majd később, amikor feléjük, illetve a civilek lőtt az embercsempész nagyon megijedt, mert félt hogy valakinek baja esik. “Realizáltam az egészet, hogy fiatal vagyok, élet-halál között és akkor gondoltam át a történteket, hogy tényleg ott kell lenni fejben, és hogy szeretném még látni anyukám, családtagjaim, barátaim” – tette hozzá.

A nem mindennapi esetről több cikkben is beszámoltunk:

Forrás: BP-i autósok, BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb