Mindenmás

Évek óta ácsorog egy elhagyatott BMW a Dobó és a Pálfy utca sarkán, Alsóvároson

Nagyot megy az elhagyatott autók műfaja mostanában Szegeden és a környéken. Nemrég az 5-ösön, a 47-esen és még a Felső Tisza-parton is  ácsorgott egy-egy gazdátlan furgon vagy autó, így meg sem lepődünk, hogy mára is jutott egy. Mint kiderült: évek óta dekkol Alsóvároson, a Dobó és a Pálfy utca sarkán egy fekete BMW Szegeden.

A jelenség Tominak tűnt fel, a Szgeed365 Társalgó csoportunkba dobta fel a képeket a szebb napokat is látott, de még nem vészesen lepusztult, rendszámtábla nélküli BMW-ről. Mint írta, az autó a fent is említett helyen áll már évek óta, és azt tapasztalta, hogy még most is egész jó állapotban van. Az autó tulajdonosának kilétéről egyelőre nincs információ, ahogy arról sem, hogy mikor szállítják el, bár a forgalmat egyáltalán nem zavarja. Az a csoda, hogy még nem kezdték el kifosztani és szétkapni a kereszteződésben dekkoló fekete BMW-t…

Nem csak az utak mellett találkozhatunk hasonló jelenséggel, gyakori vendégek a “szellemautók” a különféle parkolóházakban, mélygarázsokban is. Többször is írtunk már róluk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb