Sport

Eláll a szavunk: Pádár Niki megszerezte harmadik bajnoki címét is az I. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságon

Eláll a szavunk: Pádár Niki megszerezte harmadik bajnoki címét is! Hibátlan volt a HAÁSZ SZUE délutáni mérlege az I. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokság harmadik napján, pénteken, a Tiszavirág Sportuszodában. 200 méteren verhetetlenek voltak a szegediek: a Szeged365 olvasói által Legszegedibb Sportolónak szavazott Pádár Nikolett gyorsúszásban, Adorján Kende pedig mellúszásban lett korosztályos magyar bajnok ezen a távon.

A HAÁSZ SZUE 8 ÉREMNÉL TART A HAZAI OB-N, A SZOMBATI ZÁRÓNAPON MEGCÉLOZZÁK A 10 MEDÁLT

“Niki a tegnapi erős kezdés után most higgadt és megfontolt versenyzéssel lett bajnok. Az első 50 méteren a többiekkel együtt haladt, majd kijött a mezőnnyel szembeni előnye. Kende végtelenül nyugodt, rendkívül jó versenyző típus. Amit megbeszéltünk, mindent be is tartott, csak magára figyelt, és ennek meg is lett az eredménye, megismételte a nyári nagypályás eredményét. Két megbízható úszó két aranyat szerzett, nagyon örülök a sikerüknek! A HAÁSZ SZUE 8 éremnél tart a hazai ob-n, a szombati zárónapon megcélozzuk a 10 medált” – nyilatkozta Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

Pádár Niki eddig minden nap szerzett egy bajnoki címet, fantasztikus eredményeiről az I. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságon korábban Kisházi Sándor kollégánk az alábbi cikkeinkben számolt be:

Forrás és fotók: Szegedi Úszó Egylet FB oldala

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb