Blog

Októberben is élen a Szeged365, sőt, tovább nőtt az olvasói táborunk

Pont egy hónapja mutattuk meg a SimilarWeb nevű, nemzetközi, független mérőoldal által publikált olvasottsági számainkat, amelyek alapján magabiztosan az élen voltunk a Csongrád-Csanád megyei hírportálok szeptemberi versenyében. Eltelt egy hónap, a sorrend nem változott, viszont Nektek hála további 11%-kal tudtuk emelni a havi látogatóink számát, októberben egyetlen hónap alatt már közel 600 ezer látogatás volt a Szeged365.hu-n!

Köszönjük Nektek, elmondhatatlanul hálásak vagyunk!

KÖZEL 600 EZER LÁTOGATÁS, EGYETLEN HÓNAP ALATT

A siker közös, hiszen a tartalmaink 20-30%-a folyamatosan a Szeged365 olvasóitól érkezik, a tudósításaitok mellett pedig rengeteg a témaötlet, a javaslat és az építő jellegű kritika is, amelyek mindegyike kincset ér. Az alábbi adatok – akárcsak egy hónapja – egy mindenki számára díjmentesen lekérdezhető külföldi monitoring-platformból származnak, amely a világ összes nagyobb elérésű helyi, országos és nemzetközi hírportáljának havi látogatottságát méri.

Így nézett ki a Csongrád-Csanád megyei sorrend, 2022. októberében, a SimilarWeb adatai alapján, az első szám a havi látogatások mennyiségét jelenti, a második a százalékos változást a korábbi időszakhoz képest:

  • Szeged365.hu: 591.000 (+11%)
  • a második legolvasottabb: 530.000 (+24%)
  • a harmadik legolvasottabb: 323.000 (-3%)
  • a negyedik legolvasottabb: 262.000 (-15%)
  • az ötödik legolvasottabb: 114.000 (-5%)
  • a hatodik legolvasottabb: 81.000 (+13%)
  • …és végül, a hetedik legolvasottabb: 41.000 (-7%)

A korrektség érdekében a konkurensek neveit nem írtuk le, csak a számokat. A fenti adatokat EZEN az oldalon tudod ellenőrizni, még regisztrációs sem kell hozzá, csupán annyi, hogy az “Analyze any website or app” feliratú keresősávba beírd az adott oldal nevét, aztán legörgess a “Total Visits Last 3 Months” részhez.

MIATTATOK LEHETÜNK SZEGED EGYETLEN TÉNYLEGESEN FÜGGETLEN HÍROLDALA

Rendkívül hálásak vagyunk Nektek azért, amiért szűk két és fél év alatt ennyire a mindennapjaitok részeivé válhattunk. Külön köszönet jár azért, hogy a Szeged365 általatok egy ízig-vérig szegedi közösségi platformmá válhatott, rengeteg olvasói tudósítással, infóval és véleménnyel. A Legszegedibb Szegediek című közönségszavazásunk miattatok megy hatalmasat, mind a 84 jelölt a Ti nevezéseitek alapján került be a versenybe, a szűk négy hét alatt leadott több, mint 150.000 (!!) voks pedig csakis Tőletek érkezett.

A közös sikersztorink fontos részei azok a remek szegedi vállalkozások, akik bennünket választanak reklámfelületnek, az általuk biztosított bevételeink teszik lehetővé, hogy egyetlen politikai erőtől sem vagyunk kénytelenek pénzt elfogadni,

  • így továbbra sincs olyan párt,
  • politikus,
  • vagy alapítvány mögé bújtatott nagyhatalom, amely bármiféle befolyást tudna gyakorolni a szerkesztőségi munkánkra.

Ez teszi lehetővé, hogy a Szeged365 továbbra is Szeged egyetlen 100%-ig független, lokálpatrióta hírportálja maradhasson.

Jöhetnek bármilyen kemény idők, egy valamiben biztosak vagyunk: megyünk tovább a megkezdett úton, Veletek, a Szeged365 virtuális családtagjaival együtt! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Kisházi Sándor

főszerkesztő

Szeged365 – szegedi, független, igazi

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb