Mindenmás

Napi pakk: záporos délelőtt, napos délután és Nagy Feró születésnap

Hurrá! Végre kitört a hétvége Szegeden! Délelőtt még borongósabb időjárásra készülhetünk, majd délutánra kisüthet a nap. Marad a januárhoz képest igen enyhe hőmérséklet, napközben 9-11 fok közötti értékeket mérhetünk Szegeden. Egy biztos: ma ünnepli születésnapját Nagy Feró és LL Cool J is. Olvass tovább, és menj biztosra a legfontosabb napindító infókkal, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS NAGY FERÓ SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Bódog, Félix, Gotfrid, Laurent, Malakiás, Orion és Vidor nevű Szeged365 olvasónak! Szombati születésnaposok:

  • 81 éve látta meg a napvilágot Szakács Eszter, Jászai Mari-díjas színésznő (Hahó, Öcsi!, Apám néhány boldog éve),
  • 77 éve Nagy Feró rockzenész, “A nemzet csótánya”,
  • 56 éve Emily Watson színésznő (Hullámtörés, Hilary és Jackie, A vörös sárkány),
  • 55 éve LL Cool J zenész, színész (Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő, Charlie angyalai, S.W.A.T.),
  • 33 éve pedig Szilágyi Áron olimpiai- és világbajnok kardvívó, az első, aki férfi kard egyéniben háromszoros olimpiai bajnok lett.

BORÚS DÉLELŐTT, NAPOSABB DÉLUTÁN

Szombaton reggel még előfordulhat némi eső és zápor Szegeden. A felhős, borongós délelőtt után viszont délutánra már felszakadozik a felhőzet, és egy kis napsütést is kaphatunk. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati szél. Hajnalban 4, délután 9-11 fok várható.

KIKAPCSOLÓDÁST NYÚJTÓ PROGRAMOK VÁRNAK SZEGEDEN

Bőven benne vagyunk már a januárban, a szilveszteri bulit kipihentük, és bár a hónap elejével több intézmény is bezárt az energiaválság miatt, de azért még így sem maradtunk programok nélkül Szegeden. Az éjszakai élet ezerrel pörög és akár mozizhatunk is egyet. Sőt, a szegedi Füvészkert is nyitva van, és már bontogatják virágukat az első növények. Mutatjuk, mit hoz ez a hétvége Szegedre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb