Blog

Gyenge idegzetűek ne kattintsanak: galambtetemek lógnak a Vér-tónál!

A Szeged365 Family igazi szegedi család, előttünk nincs titok, mindent észreveszünk, mindenre reagálunk. Hiszünk benne, hogy együtt minden helyzetet meg tudunk oldani, és nem marad képviselet nélkül egyetlen egy szegedi polgár sem. A mai napon többen írtatok, hogy galambtetemek okoznak problémát Szegeden a Vér-tónál. Azonnal kikukucskáltunk, hogy megmutassuk Nektek is!

Ezúton köszönöm a Szeged365 csapata nevében is, hogy elképesztően nagy számokkal mi vagyunk már folyamatosan Szegeden a leglátogatottabb médiaplatform, amit egyedül Nektek köszönhetünk! Úgy gondoljuk, hogy ha Ti a leglátogatottabbá tesztek bennünket nap, mint nap, akkor nekünk kutya kötelességünk a szegedi mikroközösségekkel foglalkozni, segíteni Nektek. Ezért is bíztatunk Titeket arra, hogy írjatok nekünk folyamatosan, igyekszünk a szegedi paneltársasházban élő polgároknak is segíteni, a problémáikra felhívni a figyelmet.

A Vér-tó több alkalommal is szerepelt már nálunk, egyrészt mert legyünk őszinték nagyon gyönyörű a hely, másrészről pedig azért, mert több száz millióból felújították, és sajnos voltak problémák egy-két berendezéssel. Itt pl. a rozsda, nem rozsda kérdésről írtunk:

Volt olyan is, amikor futóversenyről közvetítettünk Nektek, sőt büszkeség volt Gundel-Takács Gáborral egy színpadon állni: a szegedi közösség fantasztikus futóverseny helyszínévé varázsolta a Vér-tó környékét.

Anikó Szeged365 olvasónk a következőket írta nekünk: “A mai napon a Vértó melletti székelykapuknál sétáltam a gyerekeimmel. A nagy becsben tartott kapuk alatt egymást érték a galambtetemek, az ürülékről nem is beszélve. Az egyik tetem felakadva lóg az egyik kapuról már hetek óta, elég visszataszító látvány. Nem értem, hogy ha már engedték elszaporodni a galambokat, akkor miért nem figyelnek oda az ezzel járó fertőzésveszélyekre. Kisgyermekes családoknak is egy kedvelt kiránduló hely, de így nyilván nem fogják engedni a tipegő gyerekeket szabadon szaladgálni.

Ha nem bírod a tetemek látványát, most ne kattints a videóra. Ellenben a végén azért felmásztam a somtetőre is, hogy megmutassuk: így január végén is gyönyörű Szeged, és nem csak a belvárosban:

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb