Blog

Kutyakötelességünknek érezzük, hogy sallang és politikamentesen segítsünk a szegedi civileknek! Köszönjük, hogy folyamatosan rekord olvasottá tesztek bennünket!

Elsőként újra nagyon köszönjük, hogy a Szeged365 Family rekord olvasottá tette a Szeged365 médiaplatformot! Köszönjük, mert a rekord olvasottságunkat csak Nektek köszönhetjük senki másnak! Másodsorban a Szeged365 szerkesztősége igyekszik meghálálni Szegednek, a szegedi polgároknak, a szegedi mikroközösségeknek azt a figyelmet és szeretetet amit kapunk tőletek! Ezért folyamatosan segítjük sallang és politikamentesen a szegedi közösségeket!

Pár nappal ezelőtt kilátogattunk a Vér-tóhoz, ahonnan többen írtatok: nagyon szép a park, kár, hogy a galambtetemek miatt nem lehet önfeledten élvezni a gyermekekkel a sétákat. Nem is kellett több nekünk, azonnal kiugrottunk a helyszínre, és bár este eléggé kísérteties volt a “felakasztott galamb”, másnap reggel újra szemügyrevettük a terepet. Reméljük így már kellőképpen felhívtuk a figyelmet a problémára, és az illetékesek gyorsan cselekednek majd. Erről itt írtunk, jó sokan megnéztétek már a videót:

A kultúra napja közeledik, miközben a Nemzeti Színházunk a rezsi-megszorítások miatt zárva tart. Úgy gondoltuk, hogy a lehető legtöbb kulturális eseményt megtámogatunk a lehető legszélesebb nyilvánossággal azért, hogy minél több szegedi polgárhoz, szegedi mikro-közösséghez jusson el a hír: telis-tele van Szeged kisebb-nagyobb rendezvényekkel, kulturális eseménnyel. Amit a szegedieknek köszönhetünk.

A Maláta Kézműves sörözőben, a Legszegedibb Művész 2022 díj nyertese, Borovics Tamás művész adott elő bornovellákat. A Kölcsey-kör Szeged, a Jobb Szegedért Egyesület, a Nemzeti Fórum Szeged és az Ötágú Síp Kulturális Egyesület jelenlétében Borovics Tamás bornovelláit mint egy performansz hallgatta a kultikus hely közönsége is. Az asztalnál nagy volt az egyetértés abban, hogy a jövőben több kulturális eseményt is szerveznek majd azért, hogy a megszorítások ellenére a lehető legtöbb helyen találkozzanak a szegediek a kiváló szegedi művészekkel. Dávid Szaniszla 56-os forradalmár, Szeged és a szegedi futball ikonja a helyszínen beszélt a szegedi sport múltjáról, sőt azt is megtudtuk, hogy januárban ünnepelte 93. születésnapját! Ezúton is kívánunk nagyon boldog születésnapot, és jó egészséget Dávid Szaniszlának!

Ha Te is része vagy egy szegedi közösségnek, ha Ti is sokat dolgoztok azon, hogy Szeged még élhetőbb legyen a bezárások ellenére is, akkor feltétlenül írj nekünk, és mi igyekszünk a lehető legtöbb szegedivel megismertetni Titeket.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb