BlogKikapcs

Dj Dominique: show közben láttam meg, hogy győztek Mikler Roliék!

Dr. Albannal, az East 17-nek és többek között a Culture Beat-tel ünnepelte az általa alapított Fergeteg Party-k történetének legnagyobb eseményét a szegedi Dj Dominique, a telt házas őrületen több Szeged365 olvasó is úgy hallotta, hogy a közönség “Sing Hallelujah, Szeged” – nek énekli a svéd fogorvos legendás, 1994-es slágerét. A parádésan sikerült buli után hívtuk fel a Szegeden született, december óta a Szeged365 “hasábjain” blogoló Várkonyi Attilát, aki arról is mesélt, hogy a show kellős közepén tudta meg, hogy nyert a Mikler Rolandot és Bánhidi Bencét is soraiban tudó magyar válogatott Izland ellen.

Sz365.: Hogy sikerült a szombat este?

DQUE: Káprázatosan.

Sz365.: (meglepődik a rövid válaszon)

DQUE: Rendkívül jó lelke volt az eseménynek. Rengetegen voltunk, az MVM Dome tánctere teljesen megtelt, de az első nagy szint is telt házas volt. A rengeteg vendég természetesen önmagában még nem lenne elég a sikerhez, de az, hogy a közönség az első perctől kezdve végigtombolta, ugrálta, énekelte a show-t, már annál inkább.

Sz365.: Több, mint 30 éve vagy a showbiznisz része, Magyarország egyik No 1. lemezlovasaként gyakorlatilag már mindent és mindenkit láttál, viszont a szombat este mégis egészen különleges volt Neked. Mitől?

DQUE: A Broadway szervezőcsapata teljesen körém építette a rendezvényt, a zenei programot pedig jómagam tettem össze. Gyakorlatilag ez volt az eddigi legnagyobb Fergeteg Party, amióta elkezdtem.

Sz365.: Az MVM Retro Dome-ban bulizó Szeged365 olvasók közül többen is azt írták, hogy amikor Dr Alban rázendített a Sing Hallelujah-ra, a tömegből rengetegen “Szeged” – et kiáltottak a “Sing it” résznél. Hallottad?

DQUE: Szegediként én is így éneklem 1994 óta.

Sz365.: Mi volt a show csúcsa?

DQUE: A we will rock You, csodálatos volt, mutatok róla egy videót is. Az is fantasztikus volt, amikor az 1992-es Demjén klasszikus, a Várj, míg felkel majd a nap alatt egy színpadba épített motor körbeforgatta velem együtt a DJ pultot.

Sz365.: Pont akkor volt a Fergeteg Party, amikor a Pick Szeged játékosok történelmi győzelemre vitték a magyar válogatottat… Nem volt rossz, hogy szegediként lemaradtál róla?

DQUE: A show kellős közepén, szett közben tudtam meg, hogy nyertünk, amint hazaértem, rögtön rá is írtam Mikler Rolira, hogy mennyire büszke vagyok rájuk. Borzasztóan boldog voltam, amikor megláttam az örömhírt, feltette a koronát az egyébként is csodálatos estére.

Sz365.: Jössz a nyáron Szegedre?

DQUE: Ez magától értetődő, júniusban a Partfürdőn találkozhatunk, előtte pedig többek között Zoltán Erika barátnőm 60 plusz első születésnapi partyján lépek fel a Symbol-ban.

Fotók: Dj Dominique

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb