Kikapcs

Hont András beszabadul Hódmezővásárhelyre – újságírásról, közéletről és politikáról is lehet ma faggatni a Népkerti Sörkertben

Színes rendezvénysorozattal készül a Magyar Kultúra Napjára a Szeretem Vásárhelyt egyesület január 19. és 21. között. Többek között Hont András újságírót, publicistát, volt budapesti önkormányzati képviselőt is beszélgetésre várják csütörtökön este 19 órakor a Népkerti Sörkertben.

Az izgalmasnak ígérkező, 2 órás közéleti beszélgetés keretében a mai magyar újságírásról, közéletről és politikáról lesz szó, Hont András újságírót faggatják majd Hódmezővásárhelyen.

Hont András a kétezres évek eleje óta rendszeresen publikál különböző napi- és hetilapokban, folyóiratokban. Írt a Népszabadságba, a Magyar Hírlapba, a Magyar Nemzetbe, a Heti Válaszba, a Magyar Narancsba, a Mozgó Világba, illetve helytörténeti, sajtójogi és -történeti tárgyú írásai jelentek meg szaklapokban. Jelenleg az Átlátszó és Spirit FM munkatársa. 1994-ben önkormányzati képviselővé választották Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban. 2000-től volt tagja a Fővárosi Önkormányzatnak. 2002-ben a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterjelöltje lett. A Fideszből 2007-ben zárták ki.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb