Mindenmás

Ingyenes nyílt hétvégével kedveskedik a Cédrus Prémium Fitness Szeged! Jelentkezz be Te is!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged hatalmas tapasztalattal rendelkezik, az ingyenes játszóháztól kezdve, Szeged lejújabb gépein át, a wellness részlegig minden egy célt szolgál: a szegediek egészségét. Most hétvégére be kell regisztrálni, és ingyenesen mindent ki is próbálhatsz! Ne hagyd ki!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged termeibe bekukucskáltunk, megtekintettük a közös órákat, ahol elképesztően jó hangulatban lehet életmódot váltani:

Az egyik legjobb rész az anyukáknak is a játszóhát, ahol szakképzett pedagógusok játszanak és képzik a gyermekeinket, akik egy anya-baba ablakon keresztül nézhetik anyát miközben edz. Amikor a Szeged365 kamerája ott volt mindenki láthatta: nagyon jól érzik magukat a kicsik:

Kiraly Norbert, aki 20 éve diplomázott le Szegeden a testnevelés szakon, elhivatott a szegediek egészségének megőrzéséért! Gyógytornászok is segítenek minden nap a vendégeknek, akiknek speciális mozgással segítenek.

Most hétvégére érdemes jelentkezni mindenkinek: ingyenesen kipróbálhatjuk az összes mozgásformát, és azt is megmondják nekünk, hogy mit kell fejleszteni, mi az amire a legjobban szükségünk van!

A NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ – FELNŐTTEKNEK! 

Tipikusan a lakosság nagy része tudja, hogy el kellene kezdeni foglalkozni az egészségével, mégsem tesz semmit. Mi lehet ennek az oka? Hogy nem tudja, hogy hol és mivel kellene kezdeni. Éppen ezért ezen a nyílt hétvégén a teljes kondi díjmentes használata mellett 16 fajta csoportos órát próbálhatsz ki. 

SZOMBAT
8.30 Funkcionális köredzés
9.30 Spinracing
10.30 Pilates
15.00 Step
16.00 Zsírégető Fitbody
17.00 Has-láb-popsi
18.00 TRX
19.00 Hengerezés

VASÁRNAP
8.30 CrossTraining
9.30 Spinning
10.30 Port de Bras
15.00 TRX
16.00 Spinning
17.00 SpinRacing
18.00 FitFight
19.00 Táncos alakformáló

Minden részletet itt találsz meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb