Kikapcs

Két nap, amikor hevesebben dobog a szív Szegeden: ha a királyfit nem is, minden mást megtalálhatsz a tökéletes nagy naphoz a XVI. Menyegző Esküvő- Kiállításon

A legtöbb lány már gyermekkora óta a nagy szerelemről és csodálatos esküvőről álmodik. S ugyan a királyfit fehér lovon mindenkinek magának kell megtalálnia, de ha elhangzott a boldogító igen, a tökéletes nap megszervezésében nagy segítséget nyújt február 11-12-én megrendezésre kerülő, XVI. Menyegző Esküvő- Kiállítás, Szeged legnagyobb múltra visszatekintő, legnívósabb esküvői kiállítása. A grandiózus eseménynek a Pick Aréna Akadémiai Csarnoka ad otthont, ahol a jegyespárok közel 80 kiállító közül választhatják ki a számukra legjobbakat.

A RENDEZVÉNYEN TALÁLKOZHATTOK, BESZÉLGETHETTEK VALAMENNYI SZOLGÁLTATÓVAL, AKIKKEL FELEJTHETETLENNÉ VARÁZSOLHATJÁTOK A NAGY NAPOT

A lánykérés után a legtöbb hölgy örömmel veti bele magát az esküvőszervezésbe. Ám ez a világ nagyobb, mint gondolnánk! Az intelligens algoritmusoknak köszönhetően egyre több és több szolgáltató jön szembe az interneten, és lássuk be, a végére könnyű elveszni a kínálatok tengerében. Hiszen mindenki a számára tökéletes ruhát keresi, zenekart, fotóst, dekorációt, de az online világ névtelenségében nehéz felmérni, melyik szolgáltató lenne a legmegfelelőbb számunkra, kivel találhatjuk meg leginkább a hangot ahhoz, hogy rábízzuk életünk egyik legfontosabb napjának megszervezését. Erre nyújt lehetőséget a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállítás, ahol találkozhattok, beszélgethettek valamennyi szolgáltatóval, akik segítségével felejthetetlenné varázsolhatjátok a nagy napot.

SZEGED ÉS A RÉGIÓ LEGJOBB ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÓI SORAKOZNAK FEL

2023. február 11-én és 12-én két nap csak rólatok, a szerelemről és az esküvőkről fog szólni Szegeden, a Pick Aréna Akadémiai Csarnokában. Valentin nap előtt, esküvőre készülődve mi lehetne hangulatosabb program, mint a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállítás? A közel 2000 négyzetméteresen területen felsorakoznak Szeged és a régió legjobb esküvői szolgáltatói, akikkel együttműködve akár az egész esküvőtöket meg is szervezhetitek a nap, vagy a hétvége végére. Bizony, hiszen a menyasszonyi és vőlegény ruháktól kezdve, a dekoráción, tortán, karikagyűrűn át, egészen a ceremóniamesterekig, vagy DJ-kig, mindenkit megtaláltok majd itt.

ITT MEGISMERHETITEK A SZOLGÁLTATÁS MÖGÖTTI EMBERT IS

Egy személyes találkozás, beszélgetés alkalmával rengeteg minden eldől. Kialakul a szimpátia, megismerhetitek a szolgáltatás mögötti embert és intuíciótoknak köszönhetően azonnal érezni fogjátok, hogy megvan az összhang, nemcsak a szolgáltatóval, hanem az emberrel is. A XVI. Menyegző Esküvő-Kiállításon a szolgáltatók színe-java felsorakozik, és bőven van idő arra, hogy mindenkivel elcsevegjetek egy kicsit, és megismerjétek egymást.

A KIÁLLÍTÓK MELLETT SZÁMOS PROGRAM NYÚJT INSPIRÁCIÓT A NAGY NAPRA NEKTEK

A rendezvény azonban ennél is többet kínál számotokra, lehetőségetek lesz ugyanis a kísérő programok során számtalan inspirációt gyűjteni, új ötleteket ellesni a szakma már tapasztalt és sokat látott képviselőitől. Így, a kiállítók mellett divatbemutatók során megcsodálhatjátok a Kathia Dobo legszebb menyasszonyi ruháit, vagy a Zadora elegáns menyecske, örömanya, koszorúslány ruháit is, de lehengerlő tánclépésekből és dallamokból sem lesz hiány a két nap során.

SAJÁT KÉZMŰVES ALKOTÁSOKAT KÉSZÍTHETTEK, GYAKORLATI TIPPEKKEL GAZDAGODHATTOK

Sőt, ingyenes workshopon elsajátíthatjátok a modern hímzés művészetét, és elkezdhetitek a saját monogramos gyűrűtartó párnátokat is. A saját kézműves alkotásnak köszönhetően igazán egyedivé varázsolhatjátok az esküvőtöket. A DIY (“do it yourself”/csináld magad) termékek mellett gyakorlati tippekkel is gazdagodhattok. Czikkely Panni, a czikcakk márka megálmodója, illusztrátora, és művésze, saját esküvőjük megszervezéséről, lebonyolításáról számol be. Emellett az aktuális menyasszonyi trendekről, pénzügyi tudatosságról, és a ceremóniamesterségről is beszélgetnek majd a szervezők a kiállítókkal, előadókkal.

AZ URAKAT FÉRFIMEGŐRZŐ IS VÁRJA

Ez pedig még nem minden. A rendezvényen a vőlegényeknek is szeretnének kedveskedni a szervezők. A férfimegőrzőben az urak nyugodtan lehuppanhatnak egy kicsit a tv-k elé játszani, amíg a hölgyek álmaik ruháját keresik. Így, talán a vőlegények is kibírnak egy kis esküvőszervezést.

Ha 2023-ban lesz az esküvőtök és még hiányzik néhány apróság, vagy éppen csak 2024-ben lesz a nagy nap, de már inspirációt gyűjtenétek, mindenképp látogassatok ki 2023. február 11-12-én a XVI. Menyegző Esküvő-Kiállításra!

16. Menyegző Esküvői-Kiállítás Szeged

Helyszín: Szeged, Pick Aréna Akadémiai Csarnoka

Időpont: 2023. február 11-12.

Weboldal: eskuvokiallitasszeged.hu

Facebook: facebook.com/szegedieskuvokiallitas

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb