Mindenmás

Legyen a február az új január! Életmódot váltani sosem késő, ebben is segítünk!

A Cédrus Prémium Fitness Szeged elmúlt hétvégén elképesztően népszerű nyíltnapot tartott. Több, mint 700 szegedi próbálta ki Szeged legújabb fitness termét, szolgáltatásait. Ti, a Szeged365 Family tagjai is írtatok sokan nekünk, hogy ott voltatok, és sokan írtatok, hogy nem tudtatok ott lenni, lemaradtatok. A nagy sikerre való tekintettel újra nyílt nap jön, sőt, ma kaptunk két START bérletet is, amit nem tartunk meg: jön a játék, hogy sikerüljön az életmódváltásod!

Ma már beszélgettünk Király Norberttel, a Cédrus Prémium Fitness Szeged tulajdonosával, aki elárulta nekünk mennyire fontosnak tartja, hogy a fitness-t, mint mozgást, mint sportot a lehető legtöbben megismerjék. Azt is tudja, mennyire fontos, hogy a család legkisebbjei is el tudják kísérni anyát az edzésre, éppen ezért szakpedagógusokkal együttműködve várja a kicsiket a JÁTSZÓHÁZ is, ahol még egy baba-mama ablak is van, ahol a csöppségek bekukucskálhatnak a biztonságot adó anyukájuk edzésére. Ha nem olvastad a cikket itt megteheted:

Ma azért újra ellátogattunk, mert azt mondták nekünk szeretnének valamit adni: Király Norbert és csapata eltökélt abban, hogy Szeged rendszeresen mozogjon, aki csak teheti éljen egészségesen, mozogjon rendszeresen.

Gurdon Hanna elárulta: elképesztő élmény volt, amikor folyamatosan élt a helység, és jó volt látni mennyien szeretik a mozgást. A Cédrus Prémium Fitness Szeged üzletvezetője személyesen is elárulta nekünk a nyílt hétvége élményeit. Közben pedig kaptunk két START bérletet is, oda is adjuk Nektek. A feladat egyszerű: nézd meg a videót, majd irány a Facebook oldalunkon a játék!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb