Gasztro

Mégsincs vége: megúszta a bezárást Szeged egyik legrégebbi kézműves burgerese

“Van mikor tudni kell elengedni” – írta közösségi média posztjában a szegedi Baan’s Kitchen, akik február 1-től bezárták Csillag téri, franchise formájában működő egységüket. Mint az (előző) üzemeltető a hét első felében írta, külföldön próbál szerencsét, az eredetileg a Napfény Városából indított streetfood-franchise pedig Makón, Kisteleken és Budapesten üzemel tovább. A posztra és az utána született cikkünkre vasárnap délután reagált az alapító, egyben franchise-tulajdonos Bán Tamás, mint írta, a tervek szerint egy héten belül újra kinyithatnak, de már nem franchise formában fog működni a hely.

“A Csillag téren maradunk, nem költözünk, de már nem franchise formában fog működni a hely” – kezdte sorait Tomi, majd hozzátette, hogy jelenleg hat burgerezőjük üzemel fixen az országban, emellett 2022-ben nagyjából 40 kisebb-nagyobb kitelepülésen vettek részt. A 2014 őszén megnyitott Csillag téri ős-Baan’s tehát visszaszáll az alapítóra, aki a napokban castingot tartott, és mint írta, ha minden jól megy, egy héten belül már újranyithatnak.

“Szóval nincs megállás, folytatódik az ámokfutásunk”

– jelentette ki posztjában, majd hozzátette, hogy baromi nehéz mindezt egy self-made branden keresztül összehozni. “Normál körülmények között is az lenne, de az elmúlt három év legjobban a vendéglátást ütötte, szóval extra szívás az egész” – zárult az oldalukon közzétett bejegyzés.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: connetix
'Fel a tetejéhez' gomb