Mindenmás

Napi pakk: -9 fokkal indul a csütörtök Szegeden, Kormányinfót tart ma Gulyás Gergely

Ma sem ússzuk meg a cidris reggelt, -9 fokkal indítjuk a csütörtököt Szegeden. Délutánra viszont már jóval melegebb lesz, sőt, sok-sok napsütést ígérnek csütörtökre. A verőfényes napsütés mellé jön még egy kis Kormányinfó, a legújabb kormányzati bejelentésekkel és az OTP Bank-PICK Szeged sem pihen, az Aalborg Handbold otthonában lépnek pályára a kékek. Mutatjuk a nap legfontosabb reggeli infóit, itt a Szeged365 napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS LOKI SZÜLETÉSNSAP

Nagyon boldog névnapot minden Abigél, Alex, Apollónia, Ciceró, Erik, Erika, Marián és Ronald nevű Szeged365 olvasónak! Születésnaposok is jutottak mára:

  • 248 éve látta meg a napvilágot Bolyai Farkas, matematikus,
  • 80 éve Joe Pesci színész (Halálos fegyver 2, Casino),
  • 73 éve Koltay Gábor filmrendező (István a király, Honfoglalás, Sacra Corona),
  • 42 éve pedig Tom Hiddleston, Golden Globe-díj-as angol színész, producer és zenész (Loki).

FELHŐTLEN, DE HIDEG LESZ A CSÜTÖRTÖK

Csütörtökön Szegeden, és országszerte is derült, napos időben lesz részünk, felhő sehol sem lesz az égen, olykor viszont megélénkülhet a délies szél. Hajnalban igen hideg, -9 fokos hőmérsékletet mérhetünk, majd napközben 1-5 fok lesz valószínű városunkban.

KORMÁNYINFÓVAL KÉSZÜL GULYÁS GERGELY

Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán számolt be arról, hogy véget ért a háromnapos stratégiai rendkívüli kormányülés Sopronban. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pedig nem sokkal később, ugyancsak a Facebookon számolt be arról, hogy február 9-én, csütörtökön délelőtt 10 órától Kormányinfót tartanak Gulyás Gergellyel. Mutatjuk, mi várható ma:

HA CSÜTÖRTÖK, AKKOR PICK MECCS

Csütörtökön következik 2023 első Bajnokok Ligája-mérkőzése. 18.45-kor Dániában, az Aalborg Handbold otthonában szerepel az OTP Bank-PICK Szeged. Kőkemény meccs vár rájuk. Ellenfelük is sikeresen hangolt, vasárnap a dán rangadón 30–26-ra nyertek a bajnoki címvédő GOG Gudme ellen. A mérkőzést akár Szegeden is megnézheted, a Bárka és a Vár Söröző is közvetítéssel készül. Hajrá kékek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb