Mindenmás

A hősök köztünk élnek: égő házból mentettek ki a szegedi rendőrök egy idős asszonyt Zsombón

Zsombó külterületén gyulladt ki egy tanya, melyből a szegedi rendőrök mentettek ki egy idős asszonyt, közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

AZ EGYENRUHÁSOK HEZITÁLÁS NÉLKÜL AZ ÉGŐ HÁZBA MENTEK

Mint írták, a rendőrségre 2023. február 9-én reggel érkezett bejelentés egy férfitől, hogy Zsombó külterületén a szomszédja tanyája ég. A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai rövid időn belül a helyszínre értek, ahol felvették a kapcsolatot a bejelentővel. A férfi elmondta, hogy amennyire tudta eloltotta a tüzet a tanyán, de az idős hölgy nem tud kijönni az ingatlanból a nagy füst miatt. A körzeti megbízottak hezitálás nélkül a házba mentek, ahol megtalálták a 76 éves asszonyt, akit az udvarra menekítettek.

A rendőrök az idős asszonyt átadták a mentőknek, az ingatlanon keletkezett tűz további oltását és a tűzeset vizsgálatát a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai átvették.

EGY KAZÁN OKOZTA A TÜZET

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint egy kazán égett a zsombói tanya fürdőszobájában csütörtökön reggel. A szegedi tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a lángokat, így a tűz nem terjedt át a padlástérre. A tanya lakója füstmérgezést szenvedett.

Forrás: police.hu/csongrad.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb