Kikapcs

Gombóc Artúrok, bevetésre felkészülni: itt vannak velünk az Árkád Csokoládéfesztiválon a Királyi Marcipán csábító édességei

Gombóc Artúrok, bevetésre felkészülni, péntektől vasárnapig minden a csokiról fog szólni Szegeden, ugyanis ma elkezdődött a Napfény városának legédesebb eseménye, az Árkád Csokoládéfesztivál! Legyél igazi ínyenc, keresd az új, különleges gasztroélményt, vagy a már jól bevált és kedvelt ízeket, itt biztosan jó helyen jársz. A csokoládékészítők színe – java hozza el hozzánk legfinomabb édességeit, köztük sokak nagy kedvencét, a marcipánt. A csábítóan finom édesség egyenesen a Királyi Marcipán manufaktúrájából jön, ahol a már 62 éves tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás 40 féle ízben, 100%-osan minőségi alapanyagokból alkotja meg neked az izgalmas ízvilágú különleges desszertet.

GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ CSALÁDI VÁLLALKOZÁS FORMÁLTA TÖKÉLETESSÉ A MARCIPÁN DESSZERTET

A Királyi Marcipán története az 1960-as évekig nyúlik vissza. A generációkon átívelő családi vállalkozás sokéves tapasztalatból merítve alkotta meg édességkölteményeiket, melyek mindegyike nagy műgonddal, szinte teljes mértékben kézzel készül. S mitől olyan finomak ezek az utánozhatatlan ízbombák? Nem mástól, mint attól, hogy a desszertek fő alapanyaga a piacon egyedülálló, 67%-os mandula tartalmú marcipán.

HATÁRON INNEN ÉS TÚL IS HÓDÍT A KIRÁLYI MARCIPÁN

A szegedi Árkád Csokoládéfesztiválon fellelhető manufaktúra finomságai határon innen és túl is vonzzák a desszertek rajongóit, az édes csodákat már megízlelhették a berlini “Green Week” kiállítás, a londoni “Christmas Wonderland” és az Edinburgh-i “German Market”csokiimádó látogatói is.

IZGALMAS, ÚJ ÍZEK, SZÉLES REPERTOÁR

A Királyi Marcipán ínyencségei a tradicionális ízektől kezdve az izgalmas újdonságokig a marcipán desszertek széles repertoárját kínálja. A lágy csokoládé krémmel dúsított zamatos marcipán, az abszolút közönségkedvenc, a mogyorókrém, a csokoládé és a mandula házasságából született Nutellás desszert, vagy a roppanós cseresznyés fehér csokiba zárt marcipán egy pillanat alatt elbűvöli ízlelőjét, az egyetlenegy dolog, amit nehéz megállni, hogy ne vegyünk belőle még egyet.

A kóstolásra pedig három nap áll a rendelkezésedre, keresd február 10-12. között az Árkád Csokoládéfesztiválon a Királyi Marcipán manufaktúráját!

A CSOKOLÁDÉMESTEREK JAVA MIND ITT LESZNEK VELÜNK EZEN A HÉTVÉGÉN

A SZÍNPADRA PEDIG TÖBBEK KÖZÖTT CZUTOR ZOLI ÉS A BELMONDO IS ÉRKEZIK

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb