Szegedi Arcok

Napi korrekt: egy szegedi tisztítócég ingyen kitakarítja a lakásod, ha szerencséd van

Bár a 2022-es választások alatt gyakran előkerült az “örök élet, ingyen sör” szlogen, minden józan gondolkodású szegedi tisztában van vele, hogy a világon semmi, de semmi sincs ingyen, maximum a levegő, ideig-óráig. A fenti, Osho-Oravecz-Coelho magasságokban szárnyaló gondolatsort cáfolja meg alaposan az Attrect Clean, akik bizony tényleg 0 Ft-ért kitakarítanak Neked, persze csakis akkor,

  • ha játszol velük,
  • szerencséd van (lesz),
  • és még a végén nyersz is.

Akkor viszont, tényleg ingyen lesz a takarítás, a sör viszont soha.

SZEGEDI ANYUKA, AKI SZEGEDI ANYUKÁKNAK SEGÍT

Októberben írtunk először Szélpál-Bozóki Anettről, a szegedi anyukáról, aki egy olyan takarítócéget hozott létre, amely az ipari szereplők helyett pont azokat a szintén szegedi, szintén anyuka státuszban lévő hölgyeket hivatott megsegíteni, akiknek vagy a káosz-elhárításra, vagy a családra nincs idejük, de ha tehetnék, inkább az utóbbival töltenék a maradék szabad idejüket. Az Attrect Clean azóta szépen felpörgött, talán azért is, mert a villámgyors, hatékony szolgáltatásaikat egészen baráti áron mérik:

  • Nagytakarítás és általános takarítás: 3000 Ft / óra / fő
  • Ablaktakarítás: 1000 Ft / db
  • Ajtótakarítás: 1600 Ft / db
  • Ózonos tisztítás: 250 Ft / nm

Anettel az alábbi cikkünk keretein belül beszélgettünk:

ÖRÖK ÉLET, INGYEN TAKARÍTÁS

Visszatérve cikkünk eredeti témájára, Anett és csapata játékot hirdetett, amelynek lényege, hogy arra próbálják ösztönözni a szegedi anyukákat, hogy a hétvégi takarítósdi helyett inkább töltsék az időt a családdal, a gyerekekkel. Ehhez ők azzal járulnak hozzá, hogy kisorsolnak 2×6 órányi takarítást, összesen 36.000 Ft értékben. A fent említett időtartam a gyakorlatban azt jelenti, hogy két fő hat órán át teljes erőbedobással azon fog dolgozni, hogy ragyogjon az otthonod:

A leendő győztes feladata mindössze annyi, hogy írja meg nekik részletesen, mivel töltené az ajándékba kapott 6 óra hosszát, amíg az Attrect Clean csajok takarítanak.

A sorsolás február 26-án lesz, benevezni ITT tudsz, ha pedig inkább direktben megrendelnéd a nagytakarítást, hívd a +3670/67-67-333 – as Attrect-vonalat!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb