Közélet

Magyarországon csupán három egyetem rendelkezik ezzel az elismeréssel: az SZTE Gazdaságtudományi Kar elnyerte az EFMD nevű elit szervezet nemzetközi akkreditációját

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját, tudatta az egyetem szerkesztőségünkkel közleményében.

MAGYARORSZÁGON CSUPÁN HÁROM EGYETEM RENDELKEZIK EZZEL AZ ELISMERÉSSEL

Nagy elismerésben részesült a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara: angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját. Magyarországon csupán három egyetem, Európa szerte pedig mindössze 112 képzési program rendelkezik ezzel az elismeréssel.

AZ EREDMÉNY HOZZÁJÁRUL A NEMZETKÖZI LÁTHATÓSÁG ÉS ELISMERTSÉG NÖVEKEDÉSÉHEZ

Kovács Péter, a kar dékánja elmondta, hogy elkötelezettek a folyamatos fejlődés és a minőségfejlesztés mellett. “A sikeres akkreditáció arra ösztönöz bennünket, hogy további erőfeszítéseket tegyünk, illetve bizonyítsuk, hogy méltóak vagyunk az elismerésre. Ez az eredmény hozzájárul nemzetközi láthatóságunk, elismertségünk növekedéséhez. Ez a siker a kar közösségének, kollégáinak, hallgatóinak, alumnusainak, partnereinek közös sikere, mindenki támogatását köszönjük” – fogalmazott a GTK dékánja.

Forrás: SZTE

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb