Szegedi Arcok

Az építőipar még mindig Rock ‘n Roll, csapatot bővít a szegedi Attrect Bau

Tudok egy munkát ami jól fizet, ha nincs más hátra, nyiss tüzet – énekelte a Tankcsapda ikonikus slágerében Lukács Laci, a mondat első felét partnerünk, az Attrect Bau alapító-ügyvezetője, Szélpál Dávid is elismételte, azzal a különbséggel, hogy nála a vessző utáni rész lemaradt. Vagyis, lövöldözni nem kell Szeged újgenerációs építőipari cégénél, csempét vagy parkettát lerakni viszont annál inkább. Mindezt elég korrekt fizetésért.

Azt már a legutóbbi, a srácokkal készített beszélgetésünk óta tudjuk, hogy az építőipar egyenlő rock ‘n roll, nomeg azt is, hogy az Attrect Bau-nál elég laza a hangulat.

Konkrétan, ilyen:

Dávid alig múlt 30, de már elég komoly csapat áll a szegedi self made man vállalkozó mögött. A fő profiljuk a burkolás, ebben mint mondta, elmennek a végletekig. Mivel az előzetes jóslatok dacára 2023-ban sem állt meg az élet, sőt, egyre több a munkájuk, új csapattagot keresnek.

Az ügyvezető arról számolt be, hogy egy rutinos, de energikus burkoló kollégát keresnek, olyat, aki az alábbi három műfajból ért legalább kettőhöz:

  • Burkolás
  • Gipszkartonozás
  • Hőszigetelés

Mint Facebook posztjukban írták, alap a B kategóriás jogsi, a csapatszellem és az, hogy a fentiek közül kettőhöz érts, egyről pedig hivatalos végzettséged is legyen.

Ha tényleg jó vagy, jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: micro step maxi
'Fel a tetejéhez' gomb