Kikapcs

Gyaloglás, futás és kerékpározás – idén is lesz Sziki Teljesítménytúra, már lehet nevezni

Elindult a 23. Sziki Teljesítménytúra nevezése, amely idén március 26-án kerül megrendezésre. Tavaly nagy sikernek örvendett, hogy a gyalogos és a futó teljesítés mellett kerékpáros útvonalat is választhattak a résztvevők, így erre idén is lehetőséget biztosít a szervező Szegedi Sport és Fürdők Kft – közölték a szerkesztőségünknek küldött szerdai közleményben.

Mint kiemelték, a túra a kiskundorozsmai Petőfi Sándor Művelődési Ház udvarán lévő versenyközpontból indul. A résztvevők érintik Sziksósfürdőt, majd a zöld túrajelzésen haladnak a zsombói láperdőn át, egészen a település központjába, a József Attila Közösségi Ház és Könyvtárig, ahol kemencében sült lekváros bukta várja őket.

AKÁR KUTYÁVAL IS TELJESÍTHETJÜK A TÁVOKAT

Az is kiderült, hogy a kétlábon teljesítők akár kutyával is nevezhetnek 8, 17 vagy 30 km-es távon, felkészültségtől függően, míg a kerékpáros résztvevők 7 és fél, 15 vagy 25 és fél km-es távon tekerhetnek, részben a tavaly átadott, Szegedet Bordánnyal összekötő kerékpárúton. Az eseményről további részletek ITT.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb