Mindenmás

Ír- skót- és angol hetekkel lepi meg Szegedet a Maláta! Közben egy menő Igloo is beköltözött a Maláta udvarába…mutatjuk!

A Maláta kézműves sörökben verhetetlen, és nyáron a terasza folyamatosan tele van. Ezt tudjuk. Most már azt is tudjuk, hogy télen nyitva van! Azt is tudjuk, hogy kézműves sörökben verhetetlen, de Goda Gábor séfet megismerve, már azt is tudja Szeged: a fenséges ételekre vágyunk, akkor is a lehető legjobb helyen járunk a Malátában. Goda Gábor séf barátunkhoz belógtunk a konyhára, mert jövő héten beindul az ÍR- SKÓT- és ANGOL HETEK! Ezt nektek is meg kell kóstolni.

Emlékeztek, a cseh hetekkel kezdte a Maláta, ami annyira jól sikerült, hogy a városunkban élő, cseh idegenvezető Annamari is felkeresett bennünket, hogy megköszönje a Malátának: elképesztően örül, hogy a sörök mellett végre cseh ízeket is kóstolhatott lányával a Malátában.

A BAJOR HETEKNEK pedig nem tudtak ellenállni a szegediek: Goda Gábor séf és csapata folyamatosan készítette a bajor sörök mellé az ételkülönlegességeket több héten keresztül. Akkor is megkerestük a Maláta séfét. Nézd meg mit “sütöttünk” ki akkor:

A legfontosabb részhez pedig most értünk el. Hétfőn indul az ÍR- SKÓT- és ANGOL HETEK, ahol a csodás sörkülönlegességek mellé olyan gastro csodákat ehetünk, hogy véleményünk szerint már most érdemes foglalni asztalt. Goda Gábor Maláta séf konyhájába belógtunk, és ha már ott voltunk kóstoltunk is!

Ami pedig a tóhír! A Szeged365 Family tagok közül valaki a párjával, haverral, barátnővel 2 személyes meghívást kap tőlünk. Játékunk részletei a FACEBOOK oldalunkon van. Jó szórakozást, és tóétvágyat! És ne felejts el asztalt foglalni, akár a MALÁTA IGLOO-ba!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb