Szegedi ArcokVideo365

Akik számára nincs lehetetlen: 18 kilogrammot fogyott két hónap alatt a Global Fitness Fogyókúra versenyének győztese

Idén már második alkalommal hirdette meg a szegedi Global Fitness nagy újévi fogyókúra versenyét, melyre rekordszámú nevezés érkezett, az edzőterem 73 vendége tűzte ki célul a fogyást, közülük 37-en vitték végig rendkívüli kitartással és akaraterővel a versenyt, s így összesen 290 kilótól szabadultak meg. A férfi és a női kategória győzteseinek ünnepélyes díjátadójára kedden került sor a Global Fitness edzőteremben, ahol kameránkkal mi is jelen voltunk, megörökítve a boldog és elégedett perceket.

A VERSENY 13 RÉSZTVEVŐJÉNEK IS SIKERÜLT LEGALÁBB 10 KILÓT LEADNIA

Az eseményen Neu László üzletvezető elmondta, a január mindig egy új kezdetet jelent a legtöbb ember életében, nagy fogadalmakkal vágunk bele az újév kihívásaiba. Például azzal az elhatározással, hogy ledobunk pár kilót magunkról. A Global Fitness hagyományteremtő kezdeményezése immár második alkalommal ebben segítette az igazán eltökélt fogyni vágyókat. Nem is akármilyen eredménnyel! A megmérettetés 13 résztvevőjének sikerült legalább 10 kiló súlyfeleslegtől megválnia a verseny két hónapja alatt, ami már a helyezésektől függetlenül nagyon szép teljesítmény. Mint megtudtuk, az eredményeket a kezdő súlyhoz viszonyított százalékos fogyással állapították meg, így nem minden esetben a leadott súly, hanem a legnagyobb változás döntött a helyezésekről.

A SZIGORÚ DIÉTA BETARTÁSA ALAPOSAN PRÓBÁRA TETTE A VERSENYZŐKET

A két kategória dobogósai elképesztő kitartásról tettek tanúbizonyságot: Bojár Dominika, a női első helyezett összesen 18 kilogrammtól szabadult meg, míg a férfi kategória aranyérmese, Lehóczki Róbert 17 kilogrammot dobott le a két hónap alatt. A versenyzők elárulták, igen kemény edzéstervet állított össze számukra személyi edzőjük, de nem is ez volt a megmérettetés legnehezebb része, sokkal inkább a szigorú diéta betartása tette próbára a fogyni vágyókat.

AZ ELÉRT EREDMÉNYEK TARTHATÓAK, DE A HOSSZÚTÁVÚ SIKERÉRT KICSIT LAZÍTHATNAK AZ ÉTRENDEN A VERSENYZŐK

Remzső Máté, a Global Fitness személyi edzője, akinek a segítségével két versenyző is, Bojár Dominika és Fokin Valentin elérte fantasztikus fogyását, elmondta, ez egy nagyon intenzív két hónap volt, ami arra szolgált, hogy mentoráltjai lássák, mire képesek. Véleménye szerint az eddig elért eredmények tarthatóak lennének ugyan, de túl sok lemondással járnának, ezért most egy kicsit lassítanak a tempón, kicsit lazítanak az étrenden, hiszen hosszútávon lassabban, fokozatos súlycsökkenéssel érdemes haladni és elérni a kívánt célt.

ÉRTÉKES JUTALMAK ÜTÖTTÉK A GYŐZTESEK MARKÁT

Természetesen a győztesek jutalma sem maradt el. Az első helyezettek háromhavi Global Fitness bérletet és 20.000 Ft értékű vásárlási utalványt zsebelhettek be, a dobogó második fokán állók kéthavi edzőtermi bérlettel és 10.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodtak, míg a harmadik helyezettek jutalma egyhavi Global Fitness bérlet volt.

ÍME, AZ EREDMÉNYEK

Női kategória

I. Bojár Dominika 18% -18kg

II. Kovács Andrea 14% -15kg

III. Samu Blanka 13% -8kg.

Férfi kategória

I. Lehóczki Róbert 18% -17kg

II. Szécsi Dániel 15% -13kg

III. Fokin Valentin 12% -14kg

Ha Te is kedvet kaptál a testedzéshez, s szeretnél a tavasz folyamán megújulni, a Global Fitness csapata örömmel segít céljaid elérésében, keresd őket bátran az alábbi elérhetőségeken:

Global Fitness

www.szegedfitness.hu

Szeged, Makkosházi krt.1

0620 262-8141

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: body milk
'Fel a tetejéhez' gomb