Mindenmás

A március ma is megmutatta, közeledik a nyár Szegedre! Mi pedig most elugrunk vacsizni a Zöldlevelecslébe, mert képzeld: este nyolcig nyitva vannak!

A világ legjobb salátái itt vannak, tele szuperélelmiszerekkel, és az egészséges életedet támogató menükkel. Immunerősítő frissen facsart italok mellett akár saját magunk is megmondhatjuk milyen egyedi salátát szeretnénk kérni. Ráadásul a bejáratnál található idézetekkel most nyerhetsz is nálunk.

Pár hete írtuk meg Nektek, hogy elképesztően pozitív kisugárzású hely Szegeden a Zöldlevelecske, ahol a világ összes salátáját megtalálod. A Zöldlevelecske egyik kedvessége, hogy napi útravalónak a bejáratnál választhatunk egy kedves idézetet, ami segít nekünk egy kicsit lelkileg is feltöltődni. Apróság, de ebédidőben, vagy éppen az egészséges vacsora előtt, igazán lelket melengető elolvasni, magunkkal vinni egy üzenetet. Erről itt írtunk legutóbb:

Ma reggel pedig elindult nálunk, a Szeged365-ön a Zöldlevelecske lelki feltöltődése. Ilyen hosszú és vírusos tél után itt az idő, hogy a szuperélelmiszerekkel fizikálisan, Szeged legjobb üzeneteivel pedig lelkileg töltődjünk fel. Ebben segít legújabb játékunk, reggel írtunk a részletekről itt:

NE CSAK EBÉDELJ, VACSORÁZZ IS EGÉSZSÉGESEN

Erdősi Róbert a Zöldlevelecske tulajdonosa a Szeged365-nek elárulta: 100%-ban magyar családi vállalkozásként működnek már 30 éve Szegeden. Ami pedig bennünket is meglepett, hogy egészen este 8 óráig várnak bennünket Szegeden: nap mint nap minőségi alapanyagokból készül az ebédünk és a vacsoránk is. Hétfőtől péntekig 10:00-20:00 óráig tart nyitva, hétvégén pedig 11:00-20:00 óráig várnak ránk Szeged legegészségesebb alapanyagaiból készült ízletes finomságok.

ZÖLDLEVELECSKE // SZEGED Klauzál tér 3. // Telefon: +36/30-872-5282 // E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb