KikapcsMindenmás

Csuja Imre művész úr ma este fergeteges sikert aratott Szegeden a Napfény Műteremben

A Szeged365 exkluzív interjút készített ma este Csuja Imrével, ahol a művész úr azt is elárulta: legközelebb május 12-én, a Szegedi Borfesztivál első napján érkezik újra a városunkba, egy különleges ráadás előadással.

A rezsidémon miatt bezárt a Szegedi Nemzeti Színház, ekkor a Széchenyi téren található Napfény Műterem megnyitotta exkluzív rendezvénytermét. Az ikonikus épületben egymást érték a teltházas kulturális vacsora estek, a szegediek szó szerint éhezték a kultúrát, és elkapkodták a jegyeket.

Elsőként a Szeged365 Legszegedibb Szegediek szavazásán 2022-ben a Legeszegedibb művész díjat elnyerő Borovics Tamás töltötte meg katarzis élménnyel az exkluzív rendezvénytermet. Erről itt beszélt a Szeged365-nek Borovics Tamás:

Ma este fergeteges sikere volt Csuja Imre Jászai Mari-díjas magyar színművésznek, érdemes és kiváló művésznek, aki idén már a második teltházas előadását tartotta Szegeden a Napfény Műteremben. Az előadás után folyamatosan érkeztek személyesen is a szegediektől a gratulációk. Jó hírünk van mindenkinek: május 12-én újra exkluzív előadással kedveskedik Csuja Imre a szegedieknek. Részletekkel hamarosan jelentkezik a Napfény Műterem.

Az exkluzív rendezvényteremben igazi katarzis bombát dobott Csuja Imre ma este. A művész úr esténként falusi házukban a nagymamájától tanult verseket, meséket, a család és a szomszédok nagy nyilvánossága előtt elmondhatta. Hamar megtanulta, milyen az, kiállni és mondani! A vers, a versről való gondolkodás később színészi pályáján is végigkísérte. Önálló estjének egyik ihletője, az utcán, tanyán, gyárban, üzletben-szóval bárhol lehet verset mondani élménye, a másik pedig a versről való beszélgetés.
Ma este a személyes, közvetlen beszélgetés előtt elhangzott: József Attila, Kosztolányi Dezső, Ady Endre, Radnóti Miklós,Petőfi Sándor, Arany János verseiből, valamint Babits Mihály Jónás könyve.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb