Közélet

A szegedi civilek elképesztő munkát végeznek Szegeden! A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ új irodájában jártunk (videó)

A civilek jól ismerik a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központot, akik ma már az új irodájukban fogadták Szalay – Bobrovinczky Vincét, a Miniszterelnökség civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárát.

Az új iroda nagy előnye, hogy közel van a Mars tér, így azok a civilek is könnyebben tudnak ellátogatni az irodába, akik a vármegye más településeiről nem tudnak autóval jönni Szegedre. Ezen kívül a kormányhivatal és a civil bíróság is ott van a szomszédban, ami ugyancsak segíti a központ munkáját.

Ma Szalay – Bobrovinczky Vince a Miniszterelnökség civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Szeged365 kamerájának is elmondta, örül az új irodának, és nagyon meg van elégedve a központ munkájával.

Mihálffy Béla Szeged és a Homokhátság országgyűlési képviselője ugyancsak méltatta a központ munkáját, majd arra is kitért, hogy Kiskundorozsma önkormányzati képviselőjeként személyesen is hosszú évek óta tapasztalja a civilek fontos és nélkülözhetetlen munkáját.

Molnár Elvira, a Tisza-parti Közösségekért Egyesület elnöke a Szeged365 Familynek elárulta: már ma elidul egy roadshow, ahol a Csongrád – Csanád Vármegye összes járásközpontját meglátogatják. Mi is nagyon jól tudjuk mennyire fontos Szeged életében is az önfeláldozó civilek munkája, így a lehetőségeinkhez képest a lehető legnagyobb platformmal segítjük munkájukat.

A videóban további részleteket is elárulunk, valamint be tudunk kukucskálni a mai rendezvényre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb