Mindenmás

Indul a hétvége: Kiegyenesítették a körforgalmat a Dorozsmai úton, baleset az M5-ösön és az M43-ason

Úgy tűnik, a hidegfront, az esős idő és a csúszós utak megtették negatív hatásukat: a péntek esti, 47-esen történt halálos szerencsétlenség után újabb három baleset történt, ebből egy Szegeden, kettő pedig közvetlen környékén. Időrendi sorrendbe szedtük őket, öröm a bánatban, hogy a háromból kettőről már a vadonatúj Szeged365 applikáció True Photo beküldő eszközén keresztül adtatok hírt (köszönjük).

  • Az éjszaka folyamán az M5-ösön történt baleset, információink szerint egy Renault Laguna sofőrje elalud(hatot)t, majd az úttestről letérve még legalább száz métert ment, mire megfogták a pálya melletti bokrok. Az illető nem szenvedett különösebb sérüléseket.
  • A második baleset 7:30 környékén történt a Dorozsmai úti EDO kút melletti körforgalomnál, itt egy Opel Vectra hajtott a körforgalomba, Zoltán nevű olvasónk szerint a villanykarónak is nekiütközött. Úgy tudjuk, a sofőr megsérült, az OMSZ-nél rákérdeztünk, milyen állapotban van, amint válaszolnak, cikkünk frissülni fog.
  • A harmadik baleset pont cikkünk megírása előtt, 9 környékén történt. Mint Pere Csaba rendőrfőhadnagytól megtudtuk, az M43-as autópálya sándorfalvi lehajtójánál tarolta le egy személyautó a szalagkorlátot, a helyszínelés jelenleg is tart.

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb