Szegedi Arcok

Nemcsak Szeged büszke Csatai Gergőre: az országos sajtó is beszámolt a Guinness-rekorder lufihajtogató hollywoodi útjáról

Csatai Gergő nevét és szenzációs kreálmányait Szegeden már jól ismerjük, hiszen ő az, aki lufiból meghajtogatta már a világ legnagyobb Dr. Bubóját, a Vasembert, az Eiffel tornyot, de még Müller Cecíliát is. Hazánk legnevesebb lufihajtogatója alkotásaival már eljutott Las Vegason keresztül egészen Moszkváig, legutóbbi útja során pedig ismét bevette Hollywoodot, amiről utánunk az országos sajtó is beszámolt.

A szegedi lufihajtogató művész közösségi oldalán számolt be az országos sajtó, nevezetesen a Blikk érdeklődéséről, akik a legutóbb Los Angelesben töltött időről és lufi kreálmányairól faggatták a Guinness-rekordert.

ÓRIÁSI SZÓ A TENGEREN TÚLON OKTATNI

Csatai Gergő a közösségi oldalán számolt be róla, hogy február 19-én utazott Amerikába. Nem ismeretlen terep ez Gergőnek, hiszen már tavaly is kilátogatott a tengeren túlra. Mint kiderült, idén a Twist & Shout Lufis találkozón tartott Master Class oktatást. A közösségi oldalán azt írta, hogy a Gemar Balloons nagykövetként óriási szó a tengeren túlon oktatni. Gergő természetesen nem hagyta az amerikaiakat luficsodák nélkül, terítékre került Samurai Jack és még Taz is, sőt, a melós napokba belefért még egy rövid autós kirándulás is a Csendes-óceán partján.

MÁJUSBAN ISMÉT ÚTRAKEL A LUFIHAJTOGATÓ MŰVÉSZ

Mint ahogy a Blikknek Csatai Gergő elárulta, felkérésekből nincs hiány, hiszen augusztusig szinte teli a naptára, májusban pedig ismét útra kel, mivel Puerto Ricóba, Miamiba és Los Angelesbe megy oktatni.  

Forrás: Csatai Gergő FB oldala/blikk.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb