Mindenmás

Az M43-ason történt tragédia után most konvojos vonulást tart majd a Magyar Közút a munkavégzés közben elgázolt közutasok emlékére

A Magyar Közút 41 éves, makói munkatársa hunyt el az M43-ason történt kamionos balesetben – írtuk meg a tragédia napján, majd ma azt nyilatkozta a vállalat, hogy konvojos vonulást tartanak kedden a munkavégzés közben elgázolt közútkezelő szakemberekre emlékezve.

A közlemény szerint konvojban indul el 21 munkagép kedd reggel 9 órakor a szigetszentmiklósi közútkezelő mérnökségről rendőrségi felvezetéssel az M0-s autóút alacskai pihenőhelyére, mindegyik munkagép egy-egy elhunyt dolgozó nevét viseli majd, aki 2000 óta vesztette életét munkaterületen, munkavégzés közben, “többnyire figyelmetlen sofőrök miatt”.

LEGUTÓBB VÁRMEGYÉNKBEN TÖRTÉNT TAGÉDIA

Legutóbb a makói autópálya-mérnökség 41 éves munkatársát gázolta halálra egy kamionos, a dolgozót a napokban helyeztek végső nyugalomra – írták. Hozzátették: a tavaszi időszaktól kezdődően az utakon zajló munkák száma is megnő, ezért dolgozóik védelme és a további tragikus események megelőzése érdekében figyelemfelhívó akciót indítanak. Kedden bemutatnak egy komplett munkaterületet előjelző és védő rendszert is – fűzték hozzá.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb