Mindenmás

Szeged zöld és fenntartható lakóparkja egyre népszerűbb Szegeden! Mutatjuk miért

A Cédrus Liget Lakópark otthona már sok szegedinek, akik élvezik a modern szolgáltatásokat, és természetesen azt, hogy a geotermikus fűtés miatt is maximálisan kiszámítható a rezsiköltség. A modern lakóparkban már található szülészet, biztosító cég, több IT cég gyönyörű és fenntartható székhelye is. Egyre többen pedig befektetés céljából vásárolnak a Cédrus Liget Lakóparkban lakást.

A geotermikus fűtés eleinte ismeretlen volt a szegedieknek is, de azóta már tudjuk: Szeged a geotermikus fűtésre állt rá, viszont csak egyetlen egy lakópark van Szegeden ami ezt a legtisztább, és fenntartható energiaforrást használja: a Cédrus Liget Lakópark. Emlékeztek még, a témában tán a legjobb szakértőt kérdeztük meg a témában, Kóbor Balázs geotermikust. Itt a cikkünk:

De természetesen azt is körbejártuk miért jobb befektetni ingatlanba, mint aranyba. Erről és a különböző lehetőségekről Lekeny Márk beszélt nekünk, természetesen egy Cédrus Liget Lakópark lakásában árulta el a legjobb üzleti konstrukciókat. Nem lett rövid a videó, de érdemes megnézni:

Ha bármilyen kérdésed van a Cédrus Liget Lakóparkkal kapcsolatban írd meg nekünk bizalommal, mert hamarosan újra meglátogatjuk Szeged legújabb modern és fenntartható lakóparkját, ahol meglátogatjuk a már működő vállalkozásokat, és ha sikerül egy-két otthonba is bekukucskálunk. Ha kedvet kaptál megnézni a Cédrus Liget Lakóparkot, befektetés céljából, vagy azért, hogy megtaláld az otthonod, foglalj időpontot ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb