Szegedi Arcok

Egyre többen ismerik meg országosan is a szegedi Szent Vincent Rehabilitációs Központot. Mutatjuk! (videó)

Détári Vilmos a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója nagyon komolyan veszi azt, amit a sorstól kapott! Sztrók után felépült, és az így szerzett tapasztalattal elképesztően sok sérült embernek tud segíteni, és a lehető legteljesebb élethez segíti őket! Erre most a TV2 is felfigyelt, mutatjuk az adást!

Détári Vilmos vallomása megdöbbentő: azt árulta el nekünk, hogyha tehetné, akkor is inkább ezt az életet választaná! A sztrók megtanította az élet igazi értékére, ami pedig ennél is fontosabb: még több sérült embernek tud segíteni a felépülésben, vagy a teljesebb élet elérésében. Itt Détári Vilmossal beszélgettünk a Szent Vincent Rehabilitációs Központban:

Nem is olyan rég adták át hivatalosan is a Szent Vincent Rehabilitációs Központot Szegeden a Bakay Nándor utca 50. szám alatt. Elképesztő, hogy mennyi munka és kitartás kellett ahhoz, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központ viszonylag rövid időn belül ilyen mértékben tudjon fejlődni. A megnyitóról itt írtunk Nektek:

Ma pedig azt a hírt kaptuk, hogy a héten benne voltak a TV-ben is. Érdemes megnézni, hogy mennyire fontos az amit itt Szegeden csinálnak, hogyan tudnak folyamatosan segíteni a szegedieknek, és Európa több pontjáról hozzájuk érkező embereknek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb