Kikapcs

Itt a mediterrán szegedi nyár, vedd célba te is az egyik teraszt ma estére!

A Napfény Műterem gyönyörű belsőteraszos udvara régen Szeged leghíresebb fotó műhelyeként működött, a Somogyi utcán tegnap megtelt a Maláta udvara is, valamint az egészség oltárán áldozóknak megnéztük a Klauzál téren a Zöldlevelecske Salátaműhelyt.

A majális még mindig tombol Újszegeden a Ligetben, miközben a belváros is megtelt turistákkal. A Napfény Műterem exkluzív rendezvényterméről, a különleges kulturális programjairól már sokat írtunk nektek, sőt azt is bemutattuk a Szeged365 kameráin keresztül, mennyire profi, ha két konyhával szolgálják ki a vendégeket.

A Maláta mediterrán udvara az egyik leghangulatosabb Szeged belvárosában, és különleges nyári sörkülönlegességeket is csapra vertek a májusi nyárban: Basqueland Berry Cobbler Málnás, epres, fekete és vörös áfonyás Pastry Sour elképesztően különleges illatával már kortyolás előtt elrabolja az ember szívét. Akik egy kicsit erősebb gasztroélményre szeretnének felkészülni, nekik is van különlegesség itt: a Cocaine Punch a Mad Scientist -től igazi különlegesség. A Liquid Cocaine maláta alapjára rátették a kedves Frontaal Brewing-os barátaikkal a híres Juice Punch sörének komlózását, amiből egy tripla IPA sült ki.

Akik pedig a marhapöri után, vagy éppen ahelyett az egészséges, szuperélelmiszerekkel felturbózott salátákat kedveli, a gyönyörű Klauzál térre kiülhet ma is. Ez egy különleges tér, itt aludt Sissy hercegnő, de itt mondta el híres beszédét Kossuth Lajos is. Most pedig itt ülnek turisták és a szegediek is, gyönyörködve az oroszlános szökőkútban.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb