Közélet

Ma kormányülés volt, holnap pedig jönnek a bejelentések, Kormányinfó tart Gulyás Gergely

Holnap délelőtt ismét bejelentéseket tesz a kormány, a szokott időben, 11 órakor lesz Kormányinfó Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra részvételével.

Bejelentette a kormány, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőn csütörtökön sajtótájékoztatót tart a szerdai kormányülésen meghozott döntésekről – derül ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményéből.

A KÖLTSÉGVETÉS VOLT A FŐ TÉMA

Egyelőre nem tudni, pontosan milyen bejelentésre készülhet a kormány, szerdán ugyanakkor Orbán Viktor arra utalt egy Facebook-bejegyzésben, hogy a költségvetés volt a fő téma a kormányülésen. Mint írta: “Készül a költségvetés. Háborús időkben is megvédjük a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat és garantáljuk Magyarország biztonságát.”

BOLTI AKCIÓK, HONVÉDSÉG ÉS JOGÁLLAMISÁGI ELJÁRÁS

A Portfolio szerint vélhetően szó lesz a kötelező bolti akciókról, amelynek részletszabályait nemrég ismertették, de az elmúlt napok fontos eseménye volt még a Magyar Honvédség új vezérkari főnökének Böröndi Gábornak a kinevezése, amellyel kapcsolatban szintén kaphat kérdéseket Gulyás Gergely.

Az is borítékolható, hogy Gulyás Gergely miniszter válaszol majd a jogállamisági eljárás és a horizontális feljogosító tételekkel kapcsolatos tárgyalások állásáról szóló kérdésekre, melyeket az Európai Bizottsággal folytatnak.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb