Mindenmás

Szeged napjára minden kész lesz: elkezdték felszerelni a napvitorlák leglátványosabb elemét, a lebegő tetőt

Szépen lassan végeznek az új napvitorlák felhelyezésével Szeged főutcáján, már kezd kirajzolódni a Kárász utca végleges nyári arca. A szakemberek ma a Kölcsey és a Kárász utcák kereszteződésében dolgoznak, és elkezdték az utolsó szakaszt is felszerelni, vagyis lassan a helyére kerül a leglátványosabb rész is, a lebegő tető.

Netti olvasónk fotókat is küldött a munkáról, köszönjük szépen! Ezek szerint a jelenlegi állapot így fest:

MEGJELENTEK AZ ÚJ SZÍNEK

Mihálik Edvin, zöld város tanácsnok egyébként pont tegnap posztolt a napvitorlákról. Mint a közösségi oldalán írta: “a tavalyi próbaverzió során azt kértük a szegediektől, hogy mondják a véleményüket, ők azt mondták, hogy legyen több szín és ősszel, ne csak a napvitorlát, hanem az azt tartó kábeleket is szedjük vissza a Kárász utcáról! Mi ezt megfogadtuk, az új színeket már önök is láthatják, van kék, vörös és zöld is, a színválasztásban a környezet színvilága köszönt vissza: a környező házak és az ég színe” – emelte ki Mihálik Edvin, majd azt is hozzátette, hogy már csak egy szakasz hiányzik a napvitorlából, a lebegő tető a Kárász utca és a Kölcsey utca kereszteződésébe. Ezt ugye ma elkezdték felszerelni, tehát ez is meglesz Szeged napjára!”

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb