Mindenmás

Az apja vadászpuskájával ölte meg a barátnőjét a szegedi férfi, készülhetett a gyilkosságra

Mint szombat reggel megírtuk, két holttestet találtak egy szegedi lakásban Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Közleményükben azt írták, hogy felmerült az emberölés gyanúja. Azóta egyre több részlet derül ki a tragédiáról, többek között az is, hogy az apja vadászpuskájával ölte meg a barátnőjét a szegedi férfi, aki azután saját magával is végzett. Készülhetett a gyilkosságra.

Készülhetett a gyilkosságra az a szegedi férfi, aki apja vadászpuskájával ölte meg barátnőjét, majd magával is végzett. Magával vitte a fegyvert, amikor meglátogatta a tajvani nőt, aki orvostanhallgató volt a Szegedi Tudományegyetemen. Fejbe lőtte a külföldi diákot. A Tények úgy tudja, a férfi egy számítástechnikai üzletet vezetett, és valószínűleg féltékenység állhat a tragédia hátterében.

A TV2 értesülései szerint a fiatal férfi rokonai jelentették a rendőrségnek, hogy két napja nem tudják elérni telefonon, ez pedig szokatlan tőle. A rendőrök azonnal a megadott címre siettek, ahol a férfi barátnője lakott. Mikor bementek, az egész lakás tiszta vér volt – számoltak be róla. A szomszédoknak nem tűnt fel hangos veszekedés vagy durranás. “Itt lakom a 15. szám alatti házban, közel, és semmiféle lövést nem hallottam” – mondta az egyik közelben élő hölgy.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb