Közélet

Napi jó hír: túl van az életveszélyen Gálvölgyi János

Gálvölgyi János jól reagál a kezelésekre, de még nincs jól a művész, nincs túl a közvetlen életveszélyen – írtuk meg tegnap, majd ma újabb hír érkezett a színész állapotáról, azonban most végre ezek pozitívak! Gálvölgyi János lányai ugyanis ma azt közölték, hogy édesapjuk állapota javult, és már nincs életveszélyben.

VANNAK CSODÁK, CSAK HINNI KELL

“A mai napon kimondták, hogy apu túl van az életveszélyen! Nagyon köszönjük a sok támogatást, üzenetet és szeretetet! Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!” – írták a Facebookon közzétett videóhoz. Az is kiderül a 24.hu szerit, hogy ugyan a sajtó tüdőembóliáról írt, mint a rosszullétet kiváltó okról, erről szó sem volt, összetett tüdő- és szívelégtelenség állt Gálvölgyi állapota mögött.

A színművészt egyébként múlt szerdán súlyos állapotban vitték kórházba. Erről itt írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb