Közélet

Kitört a bunyó az utasszállítón, kényszerleszállást hajtottak végre Budapesten

Ha azt hitted, csak Szegeden szokás a szombatról vasárnapra virradó éjjel bemutatott közterületi Karate, szólunk: azért szakította félbe útját Budapesten a Pegasus Airlines egyik járata, mert a fedélzeten verekedés alakult ki az utasok között. A gép Isztambulból Párizsba haladt, de akkora volt a balhé, hogy kényszerleszállásra volt szükség.

A török Pegasus Airlines Isztambulból Párizsba tartó járata Budapesten szakította meg útját kedden – számolt be róla az Index. A Budapest Airport tájékoztatása szerint a gép azért hajtott végre kényszerleszállást, mert az utasok között összetűzés alakult ki. Az Airportal beszámolója szerint a gép pilótái Balatonfenyves térségében döntöttek az út megszakítása mellett. Ezt követően Győr felé fordultak, majd Budapest felé vették az irányt.

Aznap délben sikeresen le is szálltak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A renitens utast a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság eltávolította a gépről, majd kihallgatta. Mivel a sérültek nem kértek orvosi ellátást, a rendőri intézkedés után a gép folytatta útját Párizs felé – közölte a reptér.

A rendőri intézkedést követően a gép folytatta útját a célállomás felé.

NYUGI, SZEGEDEN SEM UNATKOZNAK A RENDŐRÖK

Szegeden vasárnapra virradóan történt egy Kárász utcai bunyó, az egyik fél kórházba is került. Az esetet követő rendőrségi és mentős kivonulásról olvasói videót is kaptunk:

@szeged365

Olvasói videó: balhé a Kárász utcán vasárnap hajnalban? A részletekkel hamarosan jövünk a Szeged365.hu-n!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Pont ma délután adott ki közleményt a rendőrség, amelyben az állampolgárok segítségét kérik

annak a férfinek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szegeden bántalmazott egy másikat

– tették közzé a felhívást szerdán délután.

Hogy a két eset ugyanaz volt-e, hivatalosan még nem tisztázott, azonban a sok egyezés miatt gyanítható az azonosság.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb