Mindenmás

Színház, színházon kívül – már csak pár jegy maradt a Nyári kabaréestre a Napfény Műterem teraszán

Még nyitás előtt besurrantunk a Napfény Műterem teraszára! Szilágyi Annamária és Borovics Tamás a kameráink előtt exkluzív meséltek arról, hogy mennyire szeretik a szegedi közönség közvetlenségét, és hogy mennyire várják a Kabaré Estet a Napfény Műteremben!

A szegediek szavazatai alapján Borovics Tamás lett az év Legszegedibb Művésze, aki újra a Napfény Műteremben lép fel Szilágyi Annamáriával és Gömöri Krisztiánnal! A kellemes nyári este a hamisítatlan századfordulós kabaré világába kalauzol minket… ezt imádni fogjuk!

Nem esünk költői túlzásba, ha azt írjuk, teltházzal pörög a Napfény Műterem, ahol a szegediek a kultúraéhségüket is csillapíthatják. Alig pár napja, Magyarország legnagyobb gasztrofesztiváljának nyitónapján Csuja Imre verses estjén telt meg a Napfény Műterem exkluzív terme. De képzeljétek, már minden jegy elkelt a ma esti Balkon Fanatik előadásra is, ahol vacsorával egybekötött borkóstoló mellett Sipos Péter és Popper Péter garantálja a kellemes, humoros légkört.

Június 11-én este 20:00 órától érkezik a Nyári kabaréest, ahol a Borovics Tamás és művésztársai segítenek minket az időutazásban, így ismét átélhetjük a hamisítatlan kabaré-világ legviccesebb jeleneteit. Lesz itt Hacsek és Sajó, Jenő és Lujza, de Kovács Gábor zongoristának köszönhetően olyan dallamok is felcsendülnek, mint a Holdvilágos éjszakán, vagy a Kalapom.

A Szeged365 kamerájával ma besurrantunk a Szeged szívében található Napfény Műterem rendkívül hangulatos kerthelységébe, ahol Szilágyi Annamária és Borovics Tamás exkluzív nyilatkozott nekünk a szegedi közönségről, és arról a hangulatról, amit csak a Napfény Műterem tud Veletek együtt megteremteni.

A 12 900 forintos jegyár tartalmazza a vacsorát, borkóstolót és a belépést az előadásra. A humoros jeleneteken kívül terítékre kerül egy könnyed nyári vacsora, amely fetás bazsalikomos göngyölt csirkemell lesz nyári salátával és röszti falatokkal. A vacsora és a borkóstoló után 21:00 órától pedig teli hassal, jókedvűen várhatjuk a Nyári kabaréest előadást.

Mint ahogy a beszélgetésből is kiderült, esőnapot is előre beiktattak a szervezők, de bízunk benne, hogy Szeged hű marad a „Napfény városa” névhez, hogy semmi se akadályozzon meg minket az időutazásban.

Jegyet rendelni még korlátozott számon tudtok a Napfény Műteremben nyitvatartási időben.
További információkért kattintsatok az eseményre, vagy írjatok bátran a [email protected] e-mail címre.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb