Szegedi Arcok

Taníts, Mester! Nem jött be a tippje, bukta a meccset, mégis 20 ezret nyert a Tippmixen a szegedi férfi

Vesztes szelvényre fizetett a Tippmixen az állami Szerencsejáték Zrt. egy szegedi férfinak, aki múlt pénteken fogadott egy focimeccsre. Bár a tippje nem jött be, a cég rendszerében nyertesként szerepelt, erről több lottózóban is meggyőződött. Írt a Szerencsejáték Zrt.-nek, azt válaszolták, hogy rossz eredményt közöltek velük, ezért fizettek. A pénzt a nyertesnek nem kell visszafizetnie, mert nem azonosíthatóan, vagyis nem online játszott. 

Kifizetve – ez a pecsét áll a szelvényen, a feliratot a lottózó gépe nyomta rá. A szegedi férfi csaknem egy hete játszott és nyert a Tippmixen. “Múlt hét pénteken megfogadtam egy meccset, a Sidney-Melbourne City meccset két és fél gól fölé. Érzelmi alapon, hogy biztos nyer a Sidney, minimum egy góllal. A meccs eredménye egy-egy lett. Majdnem kidobtam a szelvényemet. Á, mondom, úgyis bemegyek egy lottózóba, hogy nézzük meg. És meglepetésemre a szelvény kifizette a nyereményemet” – mesélte a szegedi férfi az RTL híradójának.

EGY-EGY LETT A MECCS, MÉGIS MEGKAPTA A LÓVÉT

A nyereményként kapott húszezer forintot eltette, de – mivel tudta, rosszul tippelt – nem akarta elhinni, hogy fizettek. Ezért elment egy másik lottózóba, majd egy harmadikba is. Mint mondta, a szelvényre mindenhol nyerő, két és fél gól fölötti eredményt hozott ki a szerencsejáték Zrt. rendszere. „Viszont én váltig állítottam, hogy egy-egy lett a meccs. Utánanéztem a Szerencsejáték Zrt. honlapján, mi a hivatalos eredmény. És valóban, egy-egyet hozott ki, tehát két és fél gól alatt lett volna a nyeremény. És nyertem. Tehát tulajdonképpen egy nyeretlen szelvénnyel nyertem.”

MEGTARTHATJA A PÉNZT

Más portálokon is a valós meccseredmény szerepelt. A férfi tegnap reggel e-mailben elküldte a szelvény fotóját az állami cégnek azzal, hogy visszafizeti a nyereményt. Azt válaszolták, hogy tévesen fizettek „az adatszolgáltató téves eredményközlése miatt”, és ha valaki emiatt nyert, annak a nyereményét visszavonták. De ez „csak az online fogadásokra vonatkozhat”. Azokra tehát nem, akik szelvényt töltöttek ki, és nem regisztráltan, az interneten játszottak. Vagyis így a férfi megtarthatja a pénzt.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb