Kikapcs

Kapaszkodj: 300 Ft-ért adja a prémium fagyit a REÖK Cukrászda, de csak 5 napon át

Megláttuk a REÖK Kézműves Cukrászda által, Szeged Napja alkalmából bejelentett fagyis őrületet és eszünkbe jutott a mondat, amit 1988 szeptemberében Török László sportkommentátor üvöltött a mikrofonba, miközben az akkor még csak 14 éves Egerszegi Krisztina Szöulban olimpiai és Európa-csúccsal győzött a 200 hát döntőjében, megszerezve élete első olimpiai aranyérmét. Így szólt:

“Hát ilyen nincs! Ilyen nincs, és mégis van!”

AZ 500 FORINT A MINIMUM, DE VAN, AHOL MÁR 650-700 EGY GOMBÓC FAGYI

Már tavaly is 4-500 Ft környékén volt egy rendes gombóc fagyi Szegeden, majd, miután az inflációs – és energiaválság alaposan keresztbe tett a vendéglátó szegmensnek, 2023 tavaszára már az sem lett ritka, ha valahol 600-700 Ft-ért adnak egy gombóc hűsítő finomságot. Ott tartunk, hogy a fagyi lassan luxuscikk lesz, azonban a Magyar Ede szecessziós palotájában működő, az indulása óta egy halom országos díjat bezsebelő REÖK Kézműves Cukrászda most nagyot húzott:

péntek este bejelentették, hogy Szeged Napja tiszteletére 300 Ft-ért adják majd az összes kézműves fagyijukat (magyarán, minden fagyit, mivel kézműves cukrászdáról beszélünk).

300 FORINT AZ ÖSSZES REÖK-FAGYI, AZ ÜZEMELTETŐK SZERINT MINDEN SZEGEDINEK JÁR A MINŐSÉGI FAGYIZÁS ÉLMÉNYE

A rendhagyó akció hétfőn reggel, nyitáskor indul és 5 napon át, péntek zárásig tart, vagyis, 2023. május 22., reggel 8-tól május 26., este 8-ig lehet megdöbbentően normális áron fagyizni a Napfény Városában.

Megkeresésünkre a cukrászda üzemeltetése elmondta, bár az elszabaduló energiaárak számukra is óriási kihívást jelentenek, úgy érezték,

minden szegedi megérdemli a minőségi fagyizás élményét,

ezért 5 napra az összes jeges finomság árát 300 Ft-ra csökkentik.

A Magyar Ede 1907-ben megépített szecessziós palotájában fél évtizede működő cukrászda és kávéház csapata mindig is adott a minőségre, a termékeiket csakis természetes alapanyagból készítik, a saját műhelyükben, tartósítószer-mentesen. Akárcsak eddig, az idei szezonban is nagy hangsúlyt fektetnek azokra, akik diétás életmódot folytatnak, ezért számos mentes fagyival is várják a szegedieket, a fenti öt napban természetesen ezeket is az említett 300 forintos áron kínálják majd.

NINCS MEGÁLLÁS: HAMAROSAN JÖN A SZEGEDI NYÁR FAGYIARCA 2023

Három pörgős szezonon van túl a szóban forgó cukrászda által indított Szegedi Nyár Fagyiarca című közönségszavazás, amelyen tavaly több, mint 10.000 voks döntötte el, kié lesz a megtisztelő cím és a vele járó nyeremény-cunami. Megkeresésünkre a REÖK Kézműves Cukrászda csapata annyit árult el, hogy ahogy véget ér majd a 300 Ft-os hét, már indul is a 2023-as megmérettetésre történő nevezés, a részletekkel a Szeged365.hu-n is érkezni fogunk majd.

A 300 Ft-os fagyi-akció a tölcséres fagylaltokra vonatkozik, a REÖK Kézműves Cukrászdában (Szeged, Magyar Ede tér 2., nyitva: 8-tól 8-ig), 2023. május 22. hétfőtől öt napon át, május 26., este 8-ig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb