Mindenmás

Napi pakk: sok napsütés, nyárias meleg, startoló Hídivásár, Bródy János koncert és tűzijáték a Dóm téren

Végre eltűnt a csúf és hideg időjárás, amit felváltott a kora nyár! Verőfényes napsütésben és 28 fokban sétálhatunk, borozhatunk és koncertezhetünk a Belváros szívében, ugyanis telis-tele vagyunk programokkal. Apropó, Hídivásár! Ne feledd: lezárták a Belvárosi hidat, terelőútvonalon közlekednek a trolik és a buszok, valamint autóval sem mehetünk arra. Kávét a kézbe, itt a napi pakk minden fontos infóval!

NÉVNAPOSOK ÉS CHER SZÜLETÉSNAP

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Bernát, Felícia, Bernárd, Hanna, Hannadóra, Hannaróza, Johanna és Tália nevű Szeged365 olvasónak! Ezen a napon született:

  • Cher, Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő,
  • Szakácsi Sándor, Jászai Mari-díjas színész, szinkronszínész, akit hallhattuk Bruce Willis, Richard Gere, Dustin Hofmann, Robert Redford és Steven Seagal magyar hangjaként,
  • Busta Rhymes amerikai RAP zenész, színész (Shaft; Drogosztag),
  • valamint Tony Goldwyn amerikai színész (Az utolsó szamuráj, A Pelikán ügyirat, Ghost).

ITT A KORA NYÁR!

Szombaton sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak néhol alakulhat ki futó zápor, esetleg zivatar. Szegeden egész nap verőfényes napsütésre készülhetünk, sőt, igazi nyári időjárás jön, hiszen délután akár 28 fok is lehet városunkban, így kiváló idő ígérkezik a Szeged Napja ünnepségsorozathoz, és az esti programokhoz.

PEZSGŐ VÁROS, TŰZIJÁTÉK, KONCERTEK A HÉTVÉGÉRE

Annyi program van erre a hétvégére Szegeden, hogy jó hosszú kis Szeged365 Kikapcs kerekedett belőle. Felsorolni is nehéz a sok-sok koncertet és programot, de azért csak sikerült mindent egy nagy pakkba varázsolni Nektek! Lesz pörgés ezerrel: tűzijátékkal és finom borokkal, koncertekkel és sztárokkal is készülnek a hétvégére, tehát mutatjuk, mi-mindent tartogat a következő pár nap Szegeden:

NE FELEDD: LEZÁRTÁK A BELVÁROSI HIDAT

Ma megnyílik a Hídivásár, ergo lezárták a forgalom elől. A trolik és buszok is terelőútvonalon közlekednek, és az autósoknak is kerülni kell. Mutatjuk, milyen változásokra készülhetsz:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb