Kikapcs

Indul az őrület: mától 300 Ft egy gombóc kézműves fagyi a REÖK Cukrászdában

Délután 24-28 fok között alakul a hőmérséklet Szegeden, tombolni fog a tavasz – írtuk a nemrég debütált hétfő reggeli Szeged365 Napi Pakkban, az időjárás-jelentéshez pedig egy kulináris örömhír is érkezik: indul a Kölcsey utcai REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház őrülete, innentől kezdve 5 napon át mindössze 300 Ft-ért adnak egy gombóc fagyit.

A kezdeményezésről az alábbi cikkünkben írtunk bővebben, viszont mivel a szombat reggeli bejelentés óta rengeteg kérdés futott be a témában, a cukrászda csapatával közösen adunk rájuk választ.

  • Mikortól meddig tart? 2023. május 22., hétfőn reggel 8-tól 2023. május 26., péntek este 8-ig, vagyis, 5 napon át.
  • Minden fagyira vonatkozik? Igen, a teljes kínálatra, a mentes finomságokra is.
  • A kelyhekkel mi újság? A cukrászdában különféle gourmet fagyikelyheket is kínálnak, ezek természetesen a “normál” áron várnak, az akció a tölcsérben kért, gombócos (náluk egyébként, mivel kézműves-francia cukrászda, kenetnek hívják) verzióra vonatkozik.
  • Kisebb lesz az adag? Nem, minden marad pont akkora, amekkorát megszokhattunk a REÖK Kézműves Cukrászda és Kávéház pultjánál.

A 300 Ft-os fagyi-akció a tölcséres fagylaltokra vonatkozik, a REÖK Kézműves Cukrászdában (Szeged, Magyar Ede tér 2., nyitva: 8-tól 8-ig), 2023. május 22. hétfőtől öt napon át, május 26., este 8-ig. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb