Szegedi Arcok

Előkerült egy kóbor-páva, a Kereszttöltés utcában sétálgatott

Két hete kaptuk az első Szeged365 olvasói fotókat pár, a Tímár utcában bandukoló páváról, kicsivel később Petőfitelepen tűntek fel, ott már egy ház tetejéről pislogtak a szegediekre. Mint kiderült, akkor egy meghibásodott kerítés miatt lécelhettek le az állatok, később pedig be is fogták őket. Úgy fest, az egyikük ismét zarándokútra indult, csütörtök délután ugyanis a Kereszttöltés utcában fotózták le.

“A padon ülve, pávát látván” – írta csütörtökön délután az egyik szegedi Facebook csoportban egy Rózsa nevű posztoló, akinek sikerült lencsevégre kapnia a valószínűleg meglógott madarat. A páva láthatóan nagyon jól érezte magát szabadon, hiszen mit sem törődve a környezetével, sétálgatott egyet a Keresztöltés utcában:

Természetesen a hozzászólók rögtön elkezdtek találgatni, hogy ez az egyed nem-e annak a háromtagú csapatnak a tagja, akit pár héttel ezelőtt kergetett szinte egész Szeged. A három meglógott pávakakas közül egyet biztosan sikerült akkor befogni, a maradék kettőről viszont azóta sincs hír.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb