Sport

Elvarázsolták a Vörösmarty Általános Iskola diákjait az OTP Bank-Pick Szeged játékosai: megtartották az idény utolsó rendhagyó tesióráját

Nagy volt az izgalom csütörtök délelőtt a Vörösmarty Általános Iskola diákjainak körében, ugyanis az idény utolsó rendhagyó tesióráját számukra tartotta meg az OTP Bank-Pick Szeged csapata a Pick Arénában .

Ez a rendhagyó tesióra most egy kicsit más volt, mint az eddigi, hiszen most nem ovisok, hanem a Vörösmarty Általános Iskola két felső tagozatos osztálya volt a vendége az OTP Bank-Pick Szeged csapatának a Pick Arénában.

BEJÁRTÁK A PICK ARÉNÁT ÉS KÖZÖS JÁTÉKRA IS SOR KERÜLT

A gyerekek közül sokan voltak már a PICK Arénában, de többen most látták először a Kékek otthonát. “A legfelső szintre mentünk fel, meséltünk nekik a 2021. december 9-i avatóról, a Legendák faláról, majd a VIP-termet is megmutattuk nekik” – osztotta meg a nap eseményeit a szegedi csapat. Mint írták, ezután a küzdőtér volt a következő állomás, ahol természetesen előkerültek a labdák is és jöhetett a játék. A gyerekek közül többen mezben érkeztek, és labdát is hoztak magukkal. A Pick Szeged csapata szokás szerint ismét átadta a gyerekeknek a csapatról készült kisképeket, amit aláírattak a játékosokkal, és még sok-sok fotó is készült.

EZ VOLT AZ IDÉNY UTOLSÓ RENDHAGYÓ TESIÓRÁJA

„Maradjunk még!” – mondták többször, így egészen a bemelegítés végéig a kispadon ülhettek, figyelték a Kékeket, rengeteg videót készítettek. “Ismét hatalmas szeretetet kaptunk, amely a bajnoki döntőhöz közeledve nagy erőt ad nekünk. Jó látni és megtapasztalni, hogy a gyerekek mennyire rajonganak értünk, amit köszönünk” – írta a klub honlapján. Hozzátették, ez volt az idény utolsó rendhagyó tesiórája. Egy biztos: jövőre folytatják ezt a remek kis programot.

Forrás és fotók: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb